bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Донецьке КВУ навчає громадських активістів Донеччини втілювати свої мрії в життя
23.09.2015

Переможці Конкурсу міні-грантів з Донецької та Луганської областей навчилися реалізовувати проекти.

Тренінг з основ планування та проектної діяльності провели для них спеціалісти Донецької обласної організації ВГО Комітет виборців України» 11-12 вересня у Святогірську.

Під час навчання учасники отримали знання з моніторингу проблем та пошуку шляхів їх вирішення, побудови ефективної комунікації, визначення індикаторів успішності, управління фінансами проекту тощо. З новими знаннями активісти тепер зможуть набагато ефективніше використати свій грант у розмірі від 40 до 90 тисяч гривень, який вони виграли на втілення своїх проектів.

За словами менеджера проекту, керівника напрямку «Розвиток потенціалу громадянського суспільства» Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» Світлани Ткаченко, учасники дізнались про інструменти керування проектом, визначили формат співпраці та подальшої комунікації, вирішили налагоджувати тісну співпрацю між собою. «Завдяки таким тренінгам активісти зможуть навчитися не лише єдиноразово реалізувати свій корисний проект, але й зможуть розвивати свою організацію, щоб регулярно втілювати свої ідеї у життя й змінювати світ довкола себе», - наголосила вона.

Втілити свої мрії в життя активісти Донбасу зможуть завдяки проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив». Він впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу, представництво в Україні. Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи». Метою цього конкурсу є підтримка ініціативи місцевих організацій громадянського суспільства та новостворених ініціативних груп, зокрема тих, що знаходяться у сільських та віддалених місцевостях, з метою забезпечення їхньої активної участі у демократичних змінах в Україні.

Фото за посиланням: http://on.fb.me/1KEU0Sb.

Контакти

  • Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.