bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч Business social selfie. Соціальне партнерство
02.09.2015

26 серпня о 19:00  у приміщенні Українського союзу промисловців та підприємців відбувся захід у форматі Business social selfie. Організаторами заходу були компанія соціальний консалтинг Параграф, Центр соціального лідерства та міжнародна молодіжна палата JCI. Зустріч тривала 2 години.

Вusiness social selfie – фідбек-платформа, що покликана допомогти бізнесу та соціальним ініціативам, які розраховують на спонсорську підтримку, знайти спільну мову та сформувати оптимальний формат співпраці. Тема даної зустрічі була обрана доволі актуальною – соціальне партнерство.  Программа заходу складалася з виступів спікерів та сесій запитання-відповідь після виступу кожного спікера. Спікерами зустрічі були представники бізнес-компаній, що активно реалізують соціальні проекти у партнерстві з НГО та владою. Зокрема це були:

1. Костянтин Передерій, директор по роботі з державним і індустріальним сектором в компанії «SAP Ukraine».Констянтин презентував проект «Відкритий бюджет». Даний проект має на меті відкрити мешканцям Києва інформацію про фінансові потоки, які відбувається в бюджеті: надходження, витрати тощо.  Наразі система працює в тестовому режимі, за планом має бути цілком наповнена на 01 вересня 2015 року.

2. Андрій Бублик, директор департаменту зв’язків з громадськістю в ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна». Андрій розповідав про проект Ми- «Смарагдове місто». Даний проект є благодійною ініціативою для дитячого центру соціальної реабілітації м. Святогорськ.  6 дитячих будинків, більше 500 дітей-сиріт з Донецької області знайшли в центрі постійний дім.

3. Дімітріс Баколас, президент компанії “European profiles”. Дімітріс доповідав про світові тренди соціального партнерства. Зокрема він зазначив, що основними проблемами, які на даний час існують у напрямі соціального партнерства є: фінансові, проблеми не стабільності та той факт, що багато громадських організацій переходячи на професійний рівень починають більше думати про гроші, аніж про допомогу населенню.

4. Ірина Миронова, менеджер зі сталого розвитку в компанії «ОККО». Ірина презентувала проект «Благаю, живи! Безпека на дорозі». Проект реалізовано в со-партнерстві з ЄБРР та міськими, селищними радами, які розташовані на трасі Київ-Одеса.  «Найважливішим результатом проекту має стати зміни в поведінці, зниження або виключення дитячої смертності як на трасі Київ-Одеса так і по всій Україні».

5. Оксана Стороженко, керівник проектів Фонду «Освітні ініціативи» компанії «Октава Капітал».

Оксана презентувала діяльність фонду «Освітні ініціативи». Фонд реалізує багато проектів, спрямованих на популяризацію та навчання IT фахівців, за принципами адресності, доцільності та доказової бази, щодо результатів. 

Учасниками заходу були представники НГО, що прагнули налагодити ефективну взаємодію з бізнес-компаніями.  Зустріч носила інтерактивний характер, обговорювалися гострі проблеми сучасного стану сфери соціального партнерства в Україні. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.