bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Етнографічна експедиція Карпатами для збору казок
18.08.2015

17 серпня ініціативна група «Чіга-Біга-Книга», вирушила в експедицію Карпатами, щоб зібрати цікаві казки для створення дитячих книжок.

«Чіга-Біга-Книга» - проект, котрий має на меті створити серію дитячих книг-розмальовок з казками, зібраними в етнографічній експедиції по Закарпаттю. Книга подібного формату стимулюватиме дитячий розвиток, і стане гарною можливістю для спільного проводження часу дітей та їх батьків в форматі активної роботи: читати разом, пояснювати, розмальовувати - тим самим даючи поштовх до знайомства з українською культурою загалом та регіональними особливостями зокрема. Книги проекту будуть викладені у мережі інтернет, для широкого доступу користувачів, а формат дозволятиме роздрукувати дитячу книгу у себе вдома. Самі результати проекту - книги, будуть презентовані для дітей та їх батьків у одному з міст України. 

Ініціатива «Чіга-Біга-Книга» реалізується в рамках програми неформальної історичної освіти молоді «Студії живої історії».

«Студії живої історії» - це програма неформальної освіти молоді та підтримки її громадських ініціатив в напрямку альтернативного пізнання історії, пошуку порозуміння та формування історичного наративу. В рамках цієї програми молодь розвиває критичний аналіз історичних подій та конструктів, в умовах відкритого діалогу та чесного переосмислення минулого вчиться примиренню та відповідальному оповіданню історії, досліджує історію в контексті родини, міста і країни в цілому. Через власні ініціативи в своїх громадах учасники отримують поштовх до саморозвитку та нові «живі» знання. Ця програма реалізується в Україні організацією «Інша освіта» у партнерстві зі Спілкою MitOst e.V. за дружньої фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду Роберта Боша в рамках проекту «Діалог заради змін»

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.