bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення на тренінгу: Від міліції до поліції! Що змінилося?
13.08.2015

12 серпня в конференц-залі  ГО  «Центр правозахисних та законодавчих ініціатив» відбувся тренінг, що був присвячений темі нової поліції, та головним відмінностям «Закону про міліцію» від нового «Закону про національну поліцію».

Аудиторією заходу були активісти Громадянського руху «Відсіч» та зацікавлені в цій галузі громадські діячі. В якості експерта виступила представник Центру правозахисних та законодавчих ініціатив Тетяна Іванова. В ході тренінгу були розглянуті найбільш важливі загальні аспекти та зміни нового закону, а також зміни що впливають на діяльність громадських організацій та окремих громадян, що беруть активну участь у соціальних процессах.

Серед іншого були розглянуті нововведення, які з’явились в розділах та статтях закону про поліцію, а саме:  «Повноваження поліції. Поліцейські заходи», «Громадських контроль поліції», «Взаємодія з населенням на засадах партнерства», «Громадський контроль» та інше.

Учасники тренінгу та експерти були згодні в думці, що новий закон в багатьох своїх положеннях дещо «сирий» та потребує доопрацювання, але при цьому має низку нових положень, які є позитивними і які можна використовувати в процесі становлення демократії в Україні.

Сторінки «Центру правозахисних та законодавчих ініціатив»: 

www.zahystprav.org

https://www.facebook.com/zahystprav  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.