bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ініційовано створення Координаційного Центру з питань тимчасово-переміщених осіб
12.06.2015

10 червня в приміщенні МГО “Луганське Землячество” було проведено круглий стіл, в результаті якого представники ГО “Центр правозахисних та законодавчих ініціатив” увійшли до новоствореної робочої групи, що буде займатися справами переселенців в Києві. Також до складу органу увійдуть представники низки громадських організацій, що опікуються цим питання, представники юридичної галузі та представники КМДА.

Метою діяльності органу буде координація зусиль київської влади та громадськості у вирішенні питань переселенців зі Сходу України.

В засіданні прийняв участь заступник мера Києва, секретар Київради - Олексій Рєзніков.

В ході круглого столу, серед іншого було розглянуто питання видаці тимчасово-переміщеним особам “Карток киянина”. Також учасники діалогу почали шукати шляхи вирішення таких гострих, для переселенців питань, як пошук житла та працевлаштування в Києві.

Учасники засідання сподіваються протягов декількох тижнів надати меру конкретні пропозиції, стосовно надання допомоги біженцям зі Сходу України.

Ця ініціатива є вкрай необхідною, на сьогодняшній день. В Києві існує достатньо громадських об’єднань, які надають допомогу переселенцям. Але всім бракувало єдиного центру координації цієї допомоги. Вважаю, наші зусилля дадуть результат, на який чекають всі люди, які постраждали внаслідок конфлікту на Сході України” зазначила представник Центру правозахисних та законодавчих ініціатив Тетяна Іванова.

Контакти

  • www.zahystprav.org
  •  +380675485055

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.