bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Мовне волонтерство»: перші випускники діляться враженнями
18.05.2015

Саме з таким епіграфом і стартував перший у своєму роді проект з безкоштовного вивчення англійської мови «Мовне волонтерство». Наприкінці березня поточного року у Луцьку був аншлаг: чимало особистих зустрічей, десятки листів та сотні телефонних дзвінків до організаторів; кожен намагався попасти у першу хвилю набору.

Організатори: ВОГО «Фундація розвитку громад» та «Українська софтверна компанія» стверджують, що лише на початках було зареєстровано близько 600 осіб. Звичайно розпочати заняття одночасно усі не могли. Тож в порядку реєстрації було сформовано ряд групок, у яких навчалися до 10 людей. Гендерні питання не мали значення при реєстрації, адже враховувалися лише жага до знань та рівень володіння мовою.

Місце для проведення курсів люб’язно надали «Українська софтверна компанія», Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки та факультет бізнесу ЛНТУ, за сприяння Божидарніка Тараса Вікторовича.

Ось нещодавно декілька груп закінчили представлений курс, склали іспити на підтвердження рівня знань та отримали відповідні сертифікати.

Усі учні неймовірно різні, однак їхні думки про проект схожі:

«Дуже задоволена, тільки позитивні відгуки. Кожне заняття в цікавій формі спілкування. Аня – супер викладач. Все доступно та цікаво!», – стверджує Семенюк Юлія Валеріївна, 29 років, тимчасово безробітня.

«Аня – найкращий викладач, з яким я працювала коли небудь! Заняття проходили цікаво, пізнавально і корисно! Група чудова, усім дякую», – зауважує Готь Вікторія Юріївна, 25 років, керівник ГО «Центр розвитку дитини».

«Я з великим задоволенням відвідувала курси. Окрема подяка Наталії», – ділиться враженнями Гайдучина Ірина Миколаївна, 37 років, флорист.

«Все дуже сподобалося, викладач чудовий, гарна та ненав’язлива атмосфера. Побільше б таких курсів», – запевняє Корчагін Андрій Павлович, 24 роки, начальник караулу пожежної частини.

«Дуже позитивний проект», – каже Тиможинський Тарас Сергійович, 24 роки, бармен.

«Надзвичайно цікавий проект, приємно та з користю провела час, дізналася чимало нового», – стверджує Назарук Тетяна Павлівна, 24 роки, державний службовець.

«Уроки викладалися доступно, викладач Валентина завжди знаходила підхід до кожного», – запевняє Корольова Юлія Борисівна, 32 роки, начальник відділу страхування.

«Дуже сподобався викладач Чкернота Анна, манера піднесення інформації. Хотів би продовжити навчання», – ділиться враженнями Ковальчук Віктор Васильович, 27 років, моряк дальнього плавання.

«Проект цікавий та дуже корисний не тільки для лучан, а й для усієї України. Організація на вищому рівні. Аня – просто викладач від Бога», – впевнений Машлай Максим Миколайович, 24 роки, кухар/веб-дизайнер.

«Чудовий викладач Анна Чернота. Дуже сподобалася манера викладання і спілкування. Шкода, що проект закінчився занадто швидко», – зауважує Рабенюк Наталія Андріївна, 46 років, заступник головного лікаря Волинської обласної лікарні.

Зараз організатори обробляють раніше створену базу й формують нові групи. Тож якщо ви зареєструвалися на участь у проекті, однак так і не розпочали навчання, не хвилюйтеся: найближчим часом вам зателефонують та запросять на вступну лекцію!

Нагадаємо, що участь у проекті «Мовне волонтерство» абсолютно безкоштовна, однак вітається символічна плата в якості внесення пожертв на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад».

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  •  [email protected]
  • (0332) 724098
  •  http://vogofrg.org/
  • м. Луцьк вул. Шопена 11 Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки 2-ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.