bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Методичні рекомендації з надання першої психологічної допомоги переміщеним особам
16.12.2014

Нещодавно побачило світ видання, що допоможе практикуючим психологам більш ефективно надавати психологічну допомогу людям, які пережили екстремальні ситуації та перебувають у стані стресу. 

Практично кожна переміщена особа пережила травмуючи подію і зараз залишається у стані тривалого стресу. Наслідки ж «непропрацьованих» психологічних травм можуть датися взнаки і через багато років.

Тому надзвичайно важливо допомагати вимушено переміщеним громадянам долати не тільки фізичні, матеріальні труднощі, а й психологічні.

Тому Програма розвитку ООН запросила експертів та фахівців підготувати посібник «Методичні рекомендації щодо надання першої психологічної допомоги переміщеним особам». У ньому розміщено матеріали про загальні правила психологічної допомоги, описано стратегію надання допомоги в екстремальних ситуаціях, сформульовано рекомендації, як подолати стресовий стан, тощо.

Рекомендації з надання першої психологічної допомоги переселенцям from UNDP Ukraine.

Це видання підготовлено в межах проекту «Підтримка реформи соціального сектору в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні.

Контакти

  • www.undp.org.ua
  •  www.facebook.com/UNDPUkraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.