bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві провели тренінг для фасилітаторів з профілактики торгівлі людьми
18.11.2014

В заході взяли участь представники близько 20 організацій громадянського суспільства, які впроваджуватимуть інтерактивно-освітні заходи для молоді в Харківській та Донецькій областях

Навчання проводилось за методикою «Маршрут безпеки» (Нерубаєва І., Фратола П.), адаптованої ДМГО «Альянс» для профілактики такого антисоціального явища, як вербовка людей для подальшої експлуатації (трудової, сексуальної та ін).

Методика є інтерактивною, включає в себе роботу з великою кількістю яскравих наочних матеріалів та ігор – тобто складний матеріал подається для молоді в доступній формі і легко засвоюється. Родзинкою методики є те, що вона дозволяє працювати з великою кількістю учасників – один захід може бути проведений для 50-80 молодих людей одночасно. Хочеться підкреслити, що велику роль в засвоєнні молоддю матеріалу в даній методиці відіграє наочність, яка теж була розроблена і видрукувана ДМГО «Альянс». Після проведення тренінгу майбутні тренери отримали комплекти наочних матеріалів для подальшого їх використання під час проведення власних заходів.

Наразі підготовані фахівці поїхали в пілотні регіони проекту щоб відпрацювати отримані навички на практиці. Планується, що в період з 20.11.14 по 05.12.14 кожен фасилітатор візьме участь в організації та проведенні принаймні одного чи двох заходів. Молодіжна аудиторія, що буде охоплена таким чином складатиметься більш ніж з тисячі учасників.

Тренінг здійснювався в рамках проекту «Знайди свій безпечний маршрут» за фінансової підтримки Генерального консульства Німеччини в Донецьку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.