bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс «Медіа-інструменти малих груп швидкого реагування»
06.08.2014

В важкі часи для України, та в умовах активної інформаційної пропаганди, що ведеться проти України, був розроблений, і тепер доступний кожному бажаючому онлайн курс “Медіа інструменти малих груп швидкого реагування”.
 
В курсі розповідається і показуються основи - яким чином та які можна використовувати ресурси для організації онлайн трансляцій(стрімів) з мобільних девайсів (смартфони, планшети), як вибудувати стійку систему онлайн мовлення, як можна використовувати Google+ інструменти в роботі журналістів, блогерів та активістів: Google+ круги і видимість постів, оформлення повідомлень, настройка передачі геоданих, автокреатив і корекція фотографій, особисті профілі та профілі сторінок, Hangouts On Air і ін. 
 Всі інструменти відпрацьовані на практиці і застосовувалися в “польових” умовах. Дієздатність та ефективність перевірена часом, і їх можна застосувати в широкому сенсі, в різних сферах і ситуаціях. Як приклад, інструменти використовувались для висвітлення рейдерського захвату ТРК ”Моріон” (АР Крим) у грудні 2013 року.
 
 Курс був створений директором БФ “Об’єднання” Юрієм Антощуком в рамках проекту “Медіа групи швидкого реагування”, фінансованого в рамках конкурсу міні-грантів, проведеного ГО ”Навчально-методичний центр захисту прав людини” за кошти Національного фонду підтримки демократії. 

Контакти

  • Юрій Антощук
  •  тренер-експерт
  •  [email protected]
  •  380999428115

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.