bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся навчальний семінар: “Вчимося обирати”
15.05.2014

Молодь прогресивна частина населення, яка як своєю активністю, так і абсолютною байдужістю здатна впливати на хід подій, змінювати світ навколо та, найголовніше, надихати своїм прикладом тих людей, які їх оточують.

13 травня 2014 року у м. Луцьку відбувся навчальний семінар на тему «Вчимося обирати». Більше 20 студентів обговорювали особливості виборчого законодавства, вчились проводити аналіз виборчих програм та визначали свою роль та можливості участі у виборчому процесі.

Передати отримані знання та показати власну активну громадську позицію кожен із учасників матиме змогу під час вуличних акцій у районних центрах Волині «2014-Молодь обирає майбутнє», які спрямовані на активізацію молоді та підвищення усвідомлення особистої значущості у політичному житті України.

Отож, розпочинаємо свою активну просвітницьку роботу і запрошуємо усіх небайдужих до співпраці.

Наші контакти: VK, Facebook.

095-64-54-655 Ірина Гайдучик, [email protected],

Проект здійснюється Волинським Інститутом Права спільно із Волинським відділом «Комітету виборців України», за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США/ This project is supported by the Democracy Grants Program of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.