bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейські цінності знайшли відображення в іграх та кіно
07.05.2014

Три роки поспіль за сприянням Дніпропетровського Центру європейської інформації та Дніпропетровської обласної молодіжної громадської організації «МІКС» «Школа європейських цінностей» згуртовує молодь області у Дніпропетровську та організовує змістовні заходи до Дня Європи в Україні. Цього року вона мандруюча. Неформальні уроки Школи вже відбулися у Павлограді, Дніпродзержинську та Орджонікідзе. Темою занять у Томаківці став «Патріотизм». Зрозуміти хто такі патріоти намагалися учні ліцею, які є членами учнівського європейського клубу «Together».

Ігрові моменти та спілкування молоді дозволили визначити основні риси громадянина-патріота. А переконатись у тому, що в Україні є справжні патріоти учням допомогла короткометражна стрічка документального альманаху «Відкритий доступ» офіційно наданого для перегляду з фонду Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Вже наступного дня європейські цінності будуть вивчати представники учнівських європейських клубів Кривого Рогу. Своєрідним екзаменом для учнів Школи стане участь у святковому квесті, який відбудеться у День Європи (17 травня) в місті Орджонікідзе.

***

Проект проходить за сприяння Центру європейської інформації у Полтавській області та громадської організації Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» під егідою Мережі центрів європейської інформації України, за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» www.irf.ua. Партнерами проекту є Товариство «Український Народний Дім в Чернівцях», Інститут світової політики та Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.».

 Дні Європи в Україні відбуваються вже втретє у форматі єдиної кампанії в різних регіонах України.

Нагадаємо, що всі покази Docudays UA відбуваються у партнерстві з “Днями Європи в Україні”, організованими Мережею Центрів Європейської інформації України. Покази відубудуться у 15 областях України з 18 квітня по 18 травня 2014 року. Docudays UA - неполітичний фестиваль. Та він - про права людини і про те, що в кожного з нас завжди є вибір: змиритися з диктаторським режимом, чи боротися за перемогу демократії. Сьогодні від вибору кожного з нас залежить майбутнє України.

Контакти

  • Зезюліна Катерина
  •  +380976407727

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.