bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Сніжному обговорили питання надання адміністративних послуг населенню
14.04.2014

14 квітня в м. Сніжне відбувся круглий стіл «Якісні адміністративні послуги для людей. Що потрібно зробити владі та громадськості?». В якому прийняли участь представники громадських організацій, ОСББ, органів влади та запрошені журналісти.

Під час круглого столу були обговоренні питання покращення рівня надання адміністративних послуг мешканцям міста, підвищення відкритості в діяльності ЦНАПу, залучення громадськості та міжнародних організацій для реформування системи надання адміністративних послуг в м. Сніжне.

Учасникам заходу було представлено проміжний звіт за результатами моніторингу та обговоренні перші спільні кроки влади та громадськості у покращенні рівня надання адміністративних послуг для мешканців міста.

«Наша мета – зробити адміністративні послуги комфортними для людей, щоб кожен мешканець міста знав де й як отримати необхідний документ або послугу. Перші наші кроки будуть спрямовані саме на відновлення ефективної комунікації між владою та громадою», - зазначив керівник проекту М. Міхальков.

Захід проводився ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках проекту «До якості через стандарти адміністративних послуг», що здійснюється за підтримки Європейського Союзу та Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в рамках всеукраїнського проекту «Поширення кращих практик недержавного моніторингу надання адміністративних послуг».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.