bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нові можливості електронної демократії презентували у Гадячі
11.04.2014

Тренінг організований Аналітичним Центром «Бюро економічних та соціальних досліджень», ПОУНБ імені І.П. Котляревського у рамках проекту «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування ІІ раунд» за підтримки програми «Бібліоміст» та Департаменту інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА.

Суть навчань для присутніх представив тренер проекту Вадим Штефан. Він наголосив на необхідності переходу до нових способів комунікації, які підвищать роль громадянського суспільства в управлінні державою. Як зазначив пан Штефан: «Сьогодні реальністю стає дистанційний вплив на органи влади. Вам не потрібно збиратися, їхати за десятки, сотні кілометрів. Ви включили комп’ютер і … питання вирішено!».

Вадим Штефан відмітив,що навчання з електронного урядування для громад Полтавської області будуть відбуватися протягом квітня 2014 року на базі місцевих бібліотек. Основною метою тренінгів є підвищення рівня використання електронних послуг та удосконалення якості діючих електронних послуг.

Надія Микитенко, тренер з е-урядування, навчила присутніх маленьким «таємницям» користування електронними сервісами. «Нічого складного тут немає – все ясно і доступно. Головне не бійтеся використовувати можливості електронних ресурсів, адже вони створені для Вас». Учасники тренінгу мали можливість познайомитися з сайтами Міністерства юстиції, МВС, Пенсійного фонду та іншими.

Про діяльність системи контактних центрів розповів керівник обласного контактного центру Віталій Бугаєць. Він відмітив, що контактний центр є необхідною ланкою для ефективного вирішення питань на первинному рівні. Також пан Бугаєць розповів про кілька цікавих прикладів з власного досвіду, які допомогли розв’язати серйозні проблеми.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.