bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулися зустрічі з активістами двох міст в рамках проекту «Моя гідність – мій вибір»
02.04.2014

Протягом останнього тижня відбулися 2 зустрічі з активістами двох міст в рамках проекту СОКМО «Моя гідність – мій вибір». Головною метою даних заходів є залучення громади до активізації виборців

Учасниками заходів стають не лише активісти громадських організацій, але й представники місцевого самоврядування, студенти, просто небайдужі люди. Проїхали більше 1000 км., фактично третину країни, побачили багато нового і цікавого. Україна така різна, але така однакова.

27 березня команда комітету завітала до невеликого міста Полтавської області – Пирятина. Приємно здивувала велика кількість учасників, різниця в у віці, статусі, досвіді. Були присутні студенти-першокурсники і депутати місцевих рад, працівники адмінапарату, вихователі, підприємці. Для людей дуже важливо отримувати інформацію, додатковий досвід, особливо у невеликих містах.

У Донецьку захід відбувся 29 березня. На відміну від Пирятина, в Донецьку відвідали зустріч переважно студентська молодь. Більше 20 активістів виявили бажання працювати, вчитись, активізувати інших, об’єднувати довкола себе небайдужих до долі своєї країни.

Багато свіжих ідей по інформаційним матеріалам, нові знайомства, контакти – це ми отримали в результаті проведених заходів. Незважаючи на досить складну ситуацію, що складається на даний момент у нашій державі, все ж є багато людей, які хочуть щось змінити, не залишатись осторонь, які готові працювати. Попереду у нас ще 4 зустрічі, ряд інших заходів в рамках проекту, і ще більше роботи по відбудові країни.

Читайте наші новини, долучайтесь, будемо раді допомогти, чим зможемо.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.