bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гаряча лінія «Захист прав трудящих» розпочала свою роботу в Запорізькому регіоні
12.02.2014

Місія гарячої лінії «Захист прав трудящих» - забезпечення реалізації права на працю кожної людини шляхом надання правової та інформаційної підтримки громадян Запорізького регіону.

Гаряча телефонна лінія «Захист прав трудящих» - це соціальний проект Запорізької громадської організації «Центр розвитку кар’єри «Професіонали», діяльність якої направлена на захист трудових прав і свобод  громадян та інтересів у сфері професійного розвитку. З розвалом СРСР багато профспілок, які були покликані захищати інтереси працівників, розвалилися або стали лише «формальними» об’єднаннями. А багато чисельні положення законодавства, що повинні захищати інтереси трудящих, а також людей, які знаходяться в пошуку або хочуть змінити роботу, ігноруються і не виконуються частенько лише тому, що люди не знають своїх прав. З десятого лютого, зателефонувавши на гарячу лінію за номерами: 099-340-77-89 і 093-435-00-01, і представившись, кожен житель Запорізького регіону зможе отримати консультацію, а за потреби і правову підтримку щодо будь-якого питання, що стосується трудових правовідносин. Наприклад: «На який період встановлюється випробувальний термін для студента? Керівник не підписує заяву про звільнення. Не видають трудову книжку. У трудовій книжці не відзначили переведення на іншу посаду. Що робити?»

«У практиці склалася така ситуація, - відзначив Кирило Дядя – керівник Запорізької громадської організації «Центр розвитку кар’єри «Професіонали», - що на  деякі питання  немає можливості дати відразу відповідь, для таких випадків, ми передбачили  наступні терміни надання усних консультацій:

 -  у момент звернення, при відповіді на питання, що не вимагає додаткового опрацювання чинного законодавства;

  - протягом дня з моменту звернення, якщо відповідь вимагає додаткового опрацювання чинного законодавства;

 - протягом 3-х днів з моменту звернення, якщо відповідь вимагає додаткового опрацювання чинного законодавства України, додаткових консультацій і збору інформації.

Наша громадська організація незалежна як від держави, так і від працедавців, і фінансується виключно  за рахунок добродійної допомоги і членських внесків, що дає нам можливість якісно і об’єктивно надавати правову підтримку, ґрунтуючись лише на законодавстві України».

Графік роботи гарячої лінії «Захист прав трудящих»: понеділок – п’ятниця з 10-00 до 19-00. Якщо у Вас не має можливості зателефонувати, але є доступ до Інтернету, ви можете поставити своє питання на сторінці у фейсбуці: www.facebook.com/profyhr.

Контакти

  • Бойко Інна
  • 0674539685

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.