bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний вантаж досяг пункту призначення
11.02.2014

Наші проекти зі збору речей для дитячих будинків допомагають не лише тим, хто цього потребує, а й тим, хто хоче допомогти, але не знає, як, чим та кому. І це чудово, що разом з вами ми збираємо, відвозимо та даруємо подарунки дітям, які залишилися без батьківської опіки! Протягом декількох місяців Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова проводив збір одягу, взуття, іграшок та спортивного інвентарю в місті Мелітополь.

В рамках акції «Дорога в життя для кожної дитини» ми збирали ці речі для вихованців комунального закладу «Мелітопольський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей». Ентузіасти та небайдужі мешканці міста активно передавали допомогу для дітей-сиріт. Нещодавно представники фонду побували в Запорізькій області та завезли усі зібрані речі в соціальну устанву. Керівництво закладу було приємно здивовано візитом благодійників, а юні мешканці соціального центру не приховували радості від приємних подарунків.

Ми гарантуємо, що все, що передають люди завжди надійде в дитячі будинки та школи-інтернати, тож приєднуйтесь до гарних справ!

Список дитячих будинків та інтернатів, у які ми привезли маленьку краплину радості, буде щоразу збільшуватися, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.