bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна акція “Милосердний Валентин”
06.02.2014

Ми не раз чули такий вислів, як «Діти – квіти життя», але коли дитина народжується з вадами серця, дуже важко насолоджуватися красою та щастям цих квітів. Тому, БФ «Відкриті серця України» хоче подарувати надію на одужання хворим дітям.

В Україні щороку народжується близько 5 тисяч дітей з вродженими аномаліями серцево-судинної системи, 40% з яких знаходяться в критичному стані з перших годин, днів і місяців життя. Природна летальність при вроджених вадах серця сягає 42%, тобто без хірургічного втручання 42% пацієнтів помирає у дитячому віці (до 18 років), причому близько 90% з них – у віці до 1 року.

Українські кардіоцентри гостро потребують спеціалізованого обладнання для порятунку маленьких сердець.  Дуже важливо надати допомогу новонародженій дитині в перші години чи дні життя. Для цього потрібен  кардіомонітор – це обов’язковий супутник дитини, що перебуває у критичному стані. Він дозволяє відстежувати одразу до 12 показників життєдіяльності – тиск, температуру, ЕКГ, рівень кисню в крові тощо. Це значно підвищує шанси на одужання. Потреба у таких моніторах в Києві значна – кардіоцентрам не вистачає близько 22 одиниць. І хоч 1-2 кардіомонітори кардинально не змінять цю ситуацію, але кожен із них допоможе зберегти на рік 150 дитячих життів, тобто 1 500 за 10 років гарантійної роботи. Здійснюючи благодійну пожертву у 5, 10, 15 чи 20 грн, Ви отримуєте на згадку сувенір із символікою «Відкритого серця», що долучає Вас до спільноти небайдужих людей.

Зробити пожертву можна через наших партнерів:

Контакти

  • http://openhearts.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.