bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Посилена підтримка безхатченків під час холодів
02.02.2014

Денний центр допомоги «Стефанія » посилив підтримку безхатченків під час сильних морозів .

Центр допомоги бездомним та малозабезпеченим «Стефанія » працює щодня і без вихідних. Послуги центру , а таких більше 20 , надаються з 8:30 , але на територію центру охорона запускає людей ще в 8:00 , для того , щоб вони могли здати свої речі в камеру зберігання , сходити в туалет , вмитися. Тому , щоб хоч якось полегшити знаходження людей на морозі в ці пів години , адміністрація центру вирішила всіх відвідувачів частувати гарячим чаєм. Тепер , людина зайшовши на територію центру і здавши речі в камеру зберігання , може зігрітися гарячим чаєм та спілкуванням зі своїми знайомими , так на багато швидше і тепліше коротається час очікування.

Основні послуги , які надає центр : душові , пральня , перша медична допомога , перукарня , видача одягу , бібліотека , зал відпочинку , відновлення документів , консультація юриста , швейна майстерня , пункт обігріву. Також , тут є художня студія , де безхатченки малюють картини , після чого кращі роботи розвішуються на стінах студії. Кожен бажаючий може прийти до центру і помилуватися цими витворами мистецтва.

Для надання такої кількості послуг потрібна постійна підтримка . Тож , не залишайтеся осторонь і Ви! Підтримуйте проекти фонду фінансами або приносьте свій старий одяг та продукти в центр допомоги , за адресою провулок Лобачевського 8а , і передавайте співробітнику фонду . Тел. ( 044 ) 591 54 43 . Не лишайте потребуючих в допомозі людей. Допоможіть їм вижити!

Наш сайт

Наша сторінка в Фейсбук

Контакти

  • www.facebook.com/socpartnerstvo

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.