bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся духовно-політичний флеш-моб «Ангели в гніві!»
31.01.2014

 29 січня 2014 року в День Героїв Крут центральними вулицями Сміли, під будівлею міського Будинку Культури та в приміщенні міськвиконкому провели мирний мітинг розгнівані Ангели. Світлі сили зійшли з Небес, аби нагадати смілянам про Героїв України, достукатись до совісті провладних чиновників та пробудити український народ до боротьби за правду та нагадати, що «Рабів до Раю не пускають!».

«Як відомо всією Україною шириться нечисть! Люди повстали проти несправедливості! Озлоблені нелюди втратили страх Божий та вбивають й катують громадян України на Майданах, тероризуючи борців за Свободу. Господь створив людину Вільною і всі, хто хоче цю свободу пригнобити, наражаються на Гнів Божий. Ми прийшли сповістити, що гряде Божий Суд і що сьогодні саме голосом Народу говорить Бог! Тож дослухайтесь до Нього і до свого серця… Не будьте байдужими!», - в розпачі закликає Ангел, що спустився на смілянську землю.

Світлі сили розпочали свій мітинг під будівлею Будинку Культури, де мав розпочатись урочистий концерт з нагоди визволення Сміли від фашистських загарбників. Ангели нагадали смілянам та міській владі, яка організувала цей захід, про День Героїв Крут, яким вся Україна вшановує пам'ять молодих борців за Волю української держави. Окрім того Ангели звернули увагу сотень громадян, які йшли на урочистий концерт, що фашизм в Україні триває. І що руками сьогоднішніх беркутівців на Майданах України і в Києві здійснюються тортури над мирними громадянами. Що Сміла від ненависних до української державності ворогів ще не звільнилась, що навіть місцеві міліціонери зневажають українську символіку, відмовляючись співати державний гімн України.

«Український народ має дуже гарний славень, натхненний самим Богом – «душу й тіло ми положим за нашу свободу», співається. Це по справжньому братерський народ, котрий готовий вмерти заради свободи та свого ближнього. Такого побратимства ми чекаємо від усього світу, але найперше прийшли пробудити смілян від грішної байдужості. Чи не читали ви відомого Данте? Адже найгарячіші куточки пекла уготовано тим, хто в часи терору й насильства зберігав нейтралітет! Пробудіться люде, бо лихо вам буде!», - закликає смілян до гуртування один з Ангелів.

 
В приміщенні міськвиконкому, куди Ангели зайшли погрітись після гучної ходи центральними вулицями міста, до них вийшли на розмову місцеві чиновники: Голова смілянської райдержадміністрації Василь Бугаєнко та голова районної ради Олег Косенко. На запитання ангельського хору про ставлення смілянських голів до влади Януковича ті підтвердили свою підтримку партії влади, як такої, що не шкодить їм провадить своє міське господарювання. Чиновники здивувались, що ангели носять не лише крила, але й захисні каски. І світлі сили нагадали їм про панування в Смілі проплачених бандитів, що переслідують протестувальників та погрожують розправою мирним громадянам. Дивною виявилась обізнаність чиновників у тому, що згадані «тітушки» завезені, і не є місцевими. Звідки їм про це відомо, і чому вони не протидіють в явний спосіб цим бандитським угрупуванням? Та тут голова смілянської райдержадміністрації Василь Бугаєнко викрив себе, повідомивши, що «тітушки» найняті опозицією, тобто політичною силою, яка сьогодні підтримує український народ в боротьбі за свободу. На відверту брехню чиновника розгнівані Ангели скандували «ГАНЬБА!», що змусило завершити безперспективну розмову Ангелів зі світською владою.

 

На завершення свого флеш-мобу Ангелська сила долучилась до смілянського Майдану. Запаливши лампадки у формі хреста сміляни вшанували пам'ять Героїв Крут, а також усіх тих, хто поклав своє життя за звільнення України та Сміли від загарбників в часи старі й новітні.

Ангельська сила пробуде в Смілі до встановлення справедливості, і буде підтримувати український народ на щоденних мирних мітингах, що відбуваються на центральні площі міста о 17.00 в будні, та о 12.00 на вихідних. Також духовні активісти щодня проводять спільну молитву о 16.00 за примирення українського народу, упокоєння безневинно вбитих та закатованих українців та спасіння грішників. Світлі сили мають намір підтримати смілянську громаду на міській сесії 31 січня у їхньому зверненні до місцевої влади засудити насильство та злочинні дії проти українського народу. Окрім того розгнівані Ангели запевняють, що смілянських зрадників, запроданців та лицемірів має бути викрито і планують навідуватись в до їхніх помешкань з усією громадою міста Сміла.

Ініціатива: Смілянська ГО «ТЕРИТОРІЯ ГІДНОСТІ».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.