bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулась благодійна лотерея для будови храму в Здолбунові
10.01.2014

09 січня 2014 року  за консультаційної підтримки Фундації імені князів-благодійників Острозьких відбувся збір пожертв у формі благодійної лотереї у клубі м. Здолбунів-2 під час виступів колядників.

Протягом кількох хвилин перед початком концерту понад 100 мешканців Здолбунова надали 1060 грн, пожертв для побудови майбутнього Храму. Кожен благодійник в знак пошани за надану допомогу отримав блокнот і календ арик з макетом Св. Георгієвської церкви. Таким чином,  благодійна лотерея стала безпрограшною.

Нагадаємо, що після тренінгів із залучення фінансування,проведених Фундацією Острозьких в минулому році на запрошення отця Іоана (Дубинецький), громада Св. Георгієвської церкви склала план залучення ресурсів для будівництва майбутнього Храму. Згідно цього плану було випущено та поширено листівки, проведено розчистку пустиря, на якому височітиме Храм, виготовлено і встановлено в публічних місцях скарбнички для пожертв, організовано репетиції для дітей, які поставили Вертеп під керівництвом пані Наталії Домбровської.

Протягом 2014 року план залучення ресурсів для будівництва нового храму буде вдосконалено і перевиконано - впевнена громада та її пастир о. Іоан.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.