bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мережа ресторанів «Муракамі» нагодує голодних дітей
02.01.2014

Минулого тижня в 15ти ресторанах « Муракамі» по всьому Києву були встановлені скриньки для збору коштів на підтримку дитячої їдальні денного центру допомоги «Стефанія».

Минулого тижня в 15ти ресторанах « Муракамі» по всьому Києву були встановлені скриньки для збору коштів на підтримку дитячої їдальні денного центру допомоги «Стефанія».

Заступник генерального директора мережі ресторанів « Муракамі» , В’ячеслав Сухомлинов , вирішив підтримати акцію « Нагодуй голодного малюка » , від Всеукраїнського благодійного фонду « Соціальне партнерство» , і допомогти у зборі коштів для дитячої їдальні центру , яка постійно потребує поповнення продуктами для приготування їжі дітям з неповних / незаможних сімей. Ці дітки щодня відвідують центр допомоги , де отримують повноцінне харчування , теплі речі та взуття , а в разі потреби можуть пройти медогляд.

« Дізнавшись про цей проект , ми відразу ж захотіли його підтримати. Це дуже класно , що у Вас є їдальня для діток з нужденних сімей. Сподіваємося , що ми зможемо полегшити їх долю і хоч чимось допомогти таким сім’ям » , - говорить В’ячеслав Сухомлинов .

«Ми щиро раді , що наші проекти підтримують такі великі мережі як« Муракамі ». Від імені всіх дітей, які отримують допомогу в нашому центрі , ми дякуємо В’ячеслава Сухомлинова і всіх співробітників мережі « Муракамі» за приділену увагу до головної нужді незаможних сімей - повноцінному харчуванню » , - говорить Макеєв Артем Вікторович , президент фонду« Соціальне партнерство ».

Підтримайте цю акцію і Ви! Переходьте на сторінку проекту «Благодійна їдальня» і підтримайте його.

За свіжими новинами слідкуйте на нашому сайті та на нашій сторінці у Фейсбук .

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.