bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Академія української преси презентує моніторинг теленовин за грудень 2013
19.12.2013

Міжнародний благодійний фонд «Академія Української Преси» запрошує Вас до участі в презентації результатів моніторингу теленовин за грудень 2013, яка відбудеться з 10.30 до 11.30  23 грудня  2013 р. за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 6, Будинок кіно, Синя Зала (2 поверх).

 Цим заходом Академія Української Преси продовжує серію зустрічей з журналістами та представниками міжнародних організацій, на яких будуть презентовані результати моніторингу провідних медіа України. 

Мета моніторингу теленовин: виявлення міри доступу провідних політичних сил, персон та інституцій до мас-медіа; дослідження стандартів висвітлення подій, рівня якості інформування населення.

Фахівці АУП спільно з вченими Інституту соціології НАН України проводять контент-аналіз медіа з 2002 року.

Учасники презентації

проф. Валерій Іванов, президент Академії Української Преси, проф., д.ф.н.

проф. Наталя Костенко, завідувачка відділу соціології культури і масової комунікації Інституту соціології НАН України, проф., д.с.н.

проф. Сергій Макеєв, завідувач відділу соціальних структур Інституту соціології НАН України, проф., д.с.н.

Прохання підтвердити участь Юлії Гузі, офіс-менеджеру АУП за тел: (063) 1420961 або електронною поштою [email protected] до 22 грудня 2013 р.

Проведення дослідження стало можливим завдяки Програмі У-медіа.

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу. Інформація, представлена на семінарі, є відповідальністю Академії Української Преси та не обов’язково відображає точки зору Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз Нетворк. 

Контакти

  • МБФ “Академія української преси”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.