bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Економічний розвиток територій. Агенції місцевого економічного розвитку
10.12.2013

Агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks, за підтримки компанії ДТЕК та аналітичного центру Спільнота СВБ, підготувала публікацію «Економічний розвиток територій. Агенції місцевого економічного розвитку».

Публікація «Економічний розвитоктериторій. Агенції місцевого економічного розвитку» стосується діяльності агенцій місцевого економічного розвитку (АМЕР) та складається з п’яти розділів:

  1. Агенції місцевого розвитку - розповідається про АМЕР як про інституції, пояснюється зв’язок цього типу організації з іншими елементами системи регіонального розвитку.
  2. Модель функціонування АМЕР – подаються моделі функціонування агенцій, включаючи докладний опис бізнес-моделі функціонування агенцій, розписано внутрішні процеси в організації.
  3. Діяльність агенцій - має прикладний характер, з описом сфер діяльності АМЕР, великою кількістю можливих та реальних проектів АМЕР, а також описом понад двадцяти послуг, які можуть надавати АМЕР.
  4. Створення АМЕР - містить інформацію про процес створення АМЕР, з прикладними порадами та практиками.
  5. Вплив агенцій – пояснюється спосіб оцінки ефективності роботи агенцій.

В додатках публікації подається мапа АМЕР в Україні, корисні матеріали для створення та діяльності АМЕР.

Як зазначив директор PPV Knowledge Networks, Володимир Воробей:« Агенції місцевого розвитку - це той тип інституції, який здатний допомогти громадам почати дивитись на проблеми як на можливості, перекладати проблеми на мову проектів, оцифровувати проблеми та розуміти бізнес-моделі їх вирішення. Це інституції, які здатні підсилити спроможність органів місцевого самоврядування, здійснити перехід з методу «освоєння» та перерозподілу бюджетних коштів до програмного та проектного управління розвитком, налагодити синергію влади, громади та бізнесу у питаннях розвитку.»

Публікація створена авторським колективом агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks, яка має унікальний досвід створення та підтримки агенцій місцевого економічного розвитку в Україні. Загалом, PPV Knowledge Networks має досвід роботи з понад двадцятьма агенціями місцевого розвитку в Україні та десятками агенцій регіонального та місцевого розвитку з країн Європейського Союзу.

Повну версію публікації Економічний розвиток територій: Агенції місцевого економічного розвитку можна завантажити на сайті:

http://ppv.net.ua/economic-development/publications/leda/langswitch_lang/ua/

Для довідки:

PPV Knowledge Networks (ППВ Мережі Знань) – це агенція економічного розвитку, заснована 2008 року. Мета діяльності - створення і розвиток бізнес екосистем у суспільстві, які базуються на інноваціях, незалежності, співпраці, прозорості та відповідальності. Компанія надає послуги зі стратегічного планування, створення економічної вартості, формування інституційного ландшафту, налагодження міжсекторної взаємодії та впровадження проектів розвитку.

На сьогоднішній день PPV Knowledge Networks - лідер українського ринку професійних послуг у сфері регіонального та місцевого економічного розвитку, який реалізував понад 30 проектів. В Україні компанія створила та розвинула 9 інституцій економічного розвитку, зокрема 6 агенції місцевого економічного розвитку, 2 кластери та соціальне підприємство.

Детальна інформація: www.ppv.net.ua.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.