bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Людина, яка змогла змінитися
09.12.2013

Журналісти проекту «Битва екстрасенсів», телеканалу СТБ, знімали сюжет про колишнього бездомного Анатолія Рудюка, який зараз перебуває під опікою центру допомоги «Стефанія ».

У Анатолія була залежність - ігроманія. Через що він втратив роботу, будинок, родину. У центр допомоги потрапив в той час, коли був вже на межі , тоді , коли вже нікуди було піти. Як і всім відвідувачам, в центрі йому запропонували допомогу. З ігроманію він зав’язав і почав активно проходити реабілітацію. Тепер Анатолій очолює художню студію, яка знаходиться на території денного центру допомоги «Стефанія ». Де відкрив у собі здатність до малювання. Зараз Анатолій малює геніальні картини, морально підтримує всіх відвідувачів центру, які заходять до нього в студію і усердно допомагає людям, які опинилися на краю обриву. Анатолій - це приклад того, що людина здатна змінюватися! Людина може змінити своє життя в кращу сторону, потрібно лише бажання і можливість. І Денний центр допомоги «Стефанія» надає таку можливість!
 
Сюжет про те, як Анатолій Рудюк спілкувався з екстрасенсами проекту «Битва екстрасенсів» Ви зможете подивитися в неділю, 15-го грудня на каналі СТБ.
 
Підтримуйте проекти фонду: http://socpartnerstvo.org/ru/projects/.
Приєднуйтеся до нас на нашій сторінці на фейсбук: https://www.facebook.com/socpartnerstvo, ставте лайки, репости, розповідайте про нас своїм друзям! Разом ми зможему допомогти ще більшій кількості людей!
 
 
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.