bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На 100 тис. гривень одягу передано для в’язнів
22.11.2013

У п’ятницю, 8 -го листопада , благодійний фонд «Соціальне партнерство» передав 6000 одиниць одягу для українських в’язнів на суму близько 100 тисяч гривень.

 Одяг отримали Уманська, Чернігівська, Збаразька та Галицька виправні колонії. Кур’єрська служба «Нова пошта » погодилася допомогти фонду з доставкою одягу для ув’язнених і зробила це безкоштовно . Вчинок «Нової пошти» - це приклад участі бізнесу в благодійності , співчуття й відповідальності. Від імені фонду і нужденних людей висловлюємо керівництву і співробітникам «Нової пошти» щиру подяку !

 Весь одяг , переданий ув’язненим, був зібраний в рамках проекту «Кияни для Киян», який був створений ще в 2012 році з метою одягнути якомога більше бездомних в холодну пору і тим самим врятувати їм життя.

 З моменту початку програми вже 1022 киянина передали свої речі в банк одягу для потребуючих людей за адресою провулок Лобачевського 8а в Києві. На протязі шести місяців фонд зміг одягнути більше 6 тисячі нужденних. Завдяки активності і чуйності киян збирається достатня кількість одягу , щоб ми могли її передавати й іншим благодійним організаціям . А зараз вийшло допомогти і нужденним ув’язненим.

 Дізнавшись про організований фондом «Соціальне партнерство» проект , керівники колоній звернулися з проханням допомогти тим ув’язненим, від яких відвернулися всі - рідні, друзі, знайомі. Їм нікому допомогти з одягом і немає в чому навіть вийти після закінчення терміну.

 «Таких людей допомагають забезпечувати одягом деякі церкви , які знаходяться поблизу, але на всіх ув’язнених, звичайно ж, речей не вистачає. Дякуємо, що Ви відгукнулися!», - Говорить Рибчак Руслан Львович, керівник Галицької виправної колонії № 128.

 «Я вважаю, що допомагати потрібно кожному, хто опинився в біді. Кожна людина може оступитися, і кожен гідний шансу, співчуття і допомоги» - коментує ситуацію Артем Макєєв, президент благодійного фонду «Соціальне партнерство».

 Допомогти знедоленим людям може кожен! Як грошима, так і без них. Принесіть свої старі або непотрібні вам речі в наш благодійний банк одягу. Ми їх передамо тим, хто її гостро потребує. Приєднуйтесь і разом ми допоможемо тисячам знедолених людей! Дзвоніть нам за телефоном (044) 591 54 43 або заходьте на сайт http://socpartnerstvo.org/.

Контакти

  • http://socpartnerstvo.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.