bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

НАМ оголошує конкурс на проведення аудиту спеціального призначення діяльності організації
19.11.2013

Всеукраїнська громадська організація «Незалежна асоціація телерадіомовників» в межах програми «Програма з організаційного розвитку ОГС» оголошує конкурс відкритих пропозицій на проведення аудиту спеціального призначення діяльності організації у 2012 році.

Питанням до аудиту є згода на виконання узгоджених процедур відповідно до вимог МСА 4400 «Домовленість на виконання узгоджених процедур  по супутнім послугам», які включають виконання аудитором певних процедур відносно окремих статей фінансової інформації,
фінансових звітів, та окремих комплектів фінансової звітності особливого призначення ВГО «НАМ» за 2012 рік.

Ціллю згоди по узгодженим процедурам є виконання аудитором процедур аудиторського характеру, які  були узгоджені сторонами та надання аудитором звіту про виявлені факти. Так, як аудитор надає звіт про виявлені факти при виконанні узгоджених процедур, він не висловлює впевненості відносно фінансової звітності, а користувач звіту самостійно дає оцінку виявленим фактам на основі роботи аудитора.  

Особи, що бажають взяти участь у конкурсі, можуть отримати детальне  технічне завдання, надіславши запит за адресою [email protected]. У назві листа просимо вказувати «Запит на технічне завдання аудиту 2012».

Заявки на конкурс приймаються в електронній формі за адресою [email protected] до 18:00 28 листопада 2013 року.  

Переможця конкурсу буде обрано до 5 грудня 2013 року. Про рішення комісії будуть повідомлені усі конкурсанти, які своєчасно надіслали заявки.  

Контактна особа - Олена Хорозова організаційний директор ВГО «НАМ» [email protected]  З будь-якими питаннями щодо технічного завдання та участі у тендері можна звертатись до 17:00 27.11.2013 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.