bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нагодувавши безхатченка, Ви тим самим рятуєте йому життя!
15.11.2013

На території денного центру допомоги «Стефанія» постійно працює благодійна їдальня, де бездомні й незаможні люди можуть харчуватися щодня три рази на день. Ця їдальня постійно потребує поповнення продуктами, так як тут щодня готується близько 1800 порцій їжі. З них 1300 порцій роздається службою «Соціальний патруль» всім нужденним людям, поза стінами центру допомоги, а саме в 32 точках по всьому Києву.

Вчора в благодійний фонд «Соціальне партнерство» дві дівчини - Юлія та Оксана, привезли продукти для їдальні центру допомоги. Це вже не перша їхня допомога. Вони по можливості передають продукти або речі для відвідувачів центру  Дуже радує те, що вони це роблять регулярно. Дякуємо чудовим дівчатам, Юлії та Оксан, що поставилися з розумінням до знедолених і витратили свій особистий час на те, щоб їм хоч чим-небудь допомогти! Завдяки таким чуйним людям, багато безхатченків відчувають, що є люди, яким вони не байдужі. Це надає знедоленим сил продовжувати боротьбу за своє існування і підштовхує їх до відновлення свого імені в очах суспільства.

Приєднуйтесь до допомоги і Ви! Приносьте свої старі, але теплі речі, продукти, допомагайте в якості волонтера або підтримуйте проекти фонду у фінансовому плані. Завдяки Вам, ми зможемо врятувати життя людей кинутих напризволяще! Не будьте байдужі!

Допомогти проекту «Стаціонарна їдальня» Ви можете, перейшовши за посиланням: http://socpartnerstvo.org/projects/75-blagotvoritelnaya-stolovaya

Більш детальну інформацію можете дізнатись за номером: ( 044) 591 54 43.

Або ж приходьте в денний центр допомоги за адресою: провулок Лобачевського 8А .

Контакти

  • (044) 591 54 43
  • провулок Лобачевського 8А

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.