bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Міжнародний день пошти подякуй пошті за багаторічну роботу! Відправ благодійну поштову листівку!
09.10.2013

Повернути звичаї міжособистісного спілкування за допомогою поштових відправлень, справа – не з легких. Тим не менш, ось уже 4ий рік поспіль Міжнародний благодійний фонд “Здоров’я українського народу” працює у цьому напрямку.

За час існування соціального проекту “Відродження української поштової листівки”, світ побачили 35 сюжетів благодійних листівок.

Новорічні, різдвяні та пасхальні листівки, листівки до Дня Святого Валентина, 8 березня, Дня незалежності та інших національних свят можна придбати у поштових відділеннях Укрпошти та Книгарні Є та книгарні “Академкнига”. Ознайомитися з повним асортиментом благодійних поштових листівок можна на сайті проекту http://postcard.org.ua.

Невисока вартість благодійних листівок робить їх доступними кожному. Відтак, долучитися до благодійної справи протягом року у будь-який час може кожен, хто вважає суму у 7,02 грн. прийнятним внеском у світлу ініціативу на користь недужих.

Відправити благодійну листівку – легко. Для цього не потрібно додатково купувати конверт. Досить лиш приклеїти поштову марку на звороті листівки і кинути її до поштової скриньки.

Відрізнити благодійну поштову листівку від звичайних вітальних листівок – теж не складе труднощів. На звороті листівки зображений білий голуб на блакитному фоні, що символізує світлу ініціативу благодійних справ.

Досвід продажу благодійних поштових листівок свідчить про те, що бажаючих придбати листівку стає все більше. Листівки залучають чимало благодійних пожертв, що скеровуються на реалізацію соціальних проектів пов’язаних з покращенням здоров’я українців.

Контакти

  • Прес-служба Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я Українського народу»
  • Анна Козаченко
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.