bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендія імені Олега Курського на навчання на магістерській програмі в УКУ
26.04.2024

Інститут лідерства та управління УКУ, колеги полеглого воїна ЗСУ Олега Курського з ГО “Коло честі” та спільнота випускників 2021-2022 років оголошують конкурс на Стипендію імені Олега Курського на навчання на магістерській програмі з управління неприбутковими організаціями.

Конкурс триває до 19 травня включно.

Стипендія  ім. О. Курського “За стійку візію відновлення України та за внесок у перемогу” може бути надана вступнику/вступниці, який/яка є:

• внутрішньо переміщеною особою з територій Донецької, Луганської, Херсонської, Харківської, Сумської, Запорізької області та Криму;

• учасникам/цям бойових дій та членам їхніх сімей, які активно займаються громадською діяльністю;

Стипендіати мають продемонструвати ідею власної  громадської діяльності щодо відновлення на деокупованих чи прифронтових територіях Донецької, Луганської, Херсонської, Сумської, Харківської, Запорізької областей; розповісти про свій внесок у перемогу та  мотивацію щодо навчання на програмі.

Для участі у конкурсі необхідно:

• заповнити аплікаційну форму: https://forms.gle/aLnrEdQtd49YqbVp9

• підготувати мотиваційне відео  на 3 хв “Чому мені важливо навчатися на програмі і яку ідею хочу втілити для відновлення України, який мій особистий внесок у перемогу? ”;

• пройти співбесіду з конкурсною комісією.

Конкурс триває до 19 травня 2024 р. включно.

Результати будуть оголошені у прямому ефірі на FB сторінці Інституту лідерства та управління.

Стипендія покриває 50 % вартості навчання, сума — 97 500 грн. Повна вартість навчання — 195 000 грн.

Повна сума стипендії розподіляється на 3 семестри та призначається на 1 семестр. За умови успішного навчання (сума балів за іспити та заліки 1 семестру повинна бути не нижчою 85 балів, дотримання усіх дедлайнів та вимог академічного календаря), стипендія може бути продовжена на 2 та 3 семестр. Якщо стипендіат має суму балів за семестр менше 85 балів, тоді  оплачує повну суму  за наступний семестр.

Довідка: Олег Курський був студентом 2 курсу магістерської програми з управління неприбутковими організаціями. Донеччанин, який у 2014 році переїхав до Львова. Він активно займався волонтерською діяльністю для забезпечення потреб ЗСУ. Був одним із засновників ГО “Коло честі” та головою відокремленого підрозділу громадської організації “Українська народна рада Донеччини та Луганщини” в місті Львові. Із початком повномасштабного вторгнення росії, пішов добровольцем на війну. Боровся з окупантами в лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування “Захід” Сухопутних військ ЗСУ.

Освіта була для Олега великою цінністю, тож він багато вкладав у книги та навчання. Через війну, не зміг завершити магістратуру та втілити всі свої мрії. Мріяв про повернення Донбасу до України. Загинув у вересні 2022 року на Херсонщині.

В честь Олега і в продовження його активної громадської діяльності, наш Інститут, спільно з колегами з ГО “Коло честі” та спільнотою випускників, заснували щорічну стипендію імені Олега Курського, щоб дати можливість навчатися на програмі двом лідерам громадського сектору.

Інвестуючи у власну освіту та розвиток, ви наближаєте перемогу України.

Бажаємо успіху в нашому конкурсі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.