bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

4 ініціативи у сфері розширення можливостей жінок отримають по 5000$ на реалізацію
15.04.2024

Projector Foundation в межах конференції-хакатону «Сама собі ціль» оголошує опенкол для ініціатив, спрямованих на підсилення можливостей жінок. Автор_ки представлять свої ідеї на Pitchnight, а 4 проєкти, які підкорять журі, отримають фінансування у розмірі 5000$ коженна запуск або розвиток своєї ініціативи. 

Податися на участь у конкурсі можна з будь-якою ідеєю, що наблизить світ, у якому жінки почуватимуться безпечно та цінно.  До розгляду приймаються просвітницькі та інклюзивні проєкти, інноваційні ініціативи, які мають на меті розширити соціальні та економічні можливості для жінок і сприяти кращому представленню жінок у суспільстві. 

Проєкти оцінюватимуться за такими критеріями: спроможність реалізації,  актуальність та ефективність ідеї, відповідність потребам ЦА, конкурентні переваги, фінансова стратегія та потенціал для майбутнього розвитку.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити форму за посиланням.

Серед усіх поданих проєктів буде обрано 15 найперспективніших. Автор_ки презентуватимуть свої ініціативи перед донорами, медіа, представни_цями громадських організацій та бізнесу.

За результатами пітчингу 3 ініціативи отримають стипендіальну підтримку у рамках підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)», а ще одна – додаткову стипендію від MacPaw Space. На втілення кожного проєкту буде виділено по 5000$. 

Дедлайн подачі заявок: 22 квітня

Конференція-хакатон «Сама собі ціль» є частиною проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри» — UCBI. Проєкт реалізується до 140-річчя українського жіночого руху. Партнером події став MacPaw Space.

___________________________________________________________________________________

Projector Foundation фундація третьої хвилі, що розвиває креативний та інноваційний потенціал України через вільну освіту.

MacPaw Space — це креативний та інноваційний простір у Києві від компанії MacPaw для обміну ідеями, створення контенту та запуску нових проєктів. У просторі проходять професійні та благодійні заходи: зустрічі, лекції, конференції, презентації нових продуктів, хакатони, майстер-класи та виставки. Простір є мінімалістичним за дизайном та обладнаний новітніми технологіями. Окрім цього, MacPaw Space – безбар’єрний та доступний: має універсальні вхід, ліфт та вбиральню, тактильну плитку на підлозі, інформаційні таблички зі шрифтом Брайля та двоступеневі рецепцію й барні стійки в кафе.

___________________________________________________________________________________

Контакти

  • Контакти для звʼязку: +380674397507 // [email protected] — Ольга Сиротюк
  • PR&Communication Projector Foundation

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.