bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс від Проекту USAID з посилення спроможності працівників закладів первинної медичної допомоги
05.04.2024

ПОСИЛЕННЯ СПРОМОЖНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ У НАДАННІ ДОСТУПНИХ ТА ЯКІСНИХ ПОСЛУГ (ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ)

Конкурс серед організацій на отримання гранту для посилення спроможності працівників закладів первинної медичної допомоги у наданні доступних та якісних послуг

Проєкт USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» (далі – Проєкт) оголошує конкурс серед зареєстрованих в Україні організацій (наприклад, НУО, професійних асоціацій, навчальних закладів, комерційних організацій) на отримання грантового фінансування та технічної допомоги для посилення спроможності працівників первинної медичної допомоги у наданні доступних та якісних послуг.

До участі у конкурсі запрошуються організації, що мають необхідні знання та досвід, і готові співпрацювати з Проєктом у проведенні навчальних та інших заходів у рамках Програми «Відновлення доступу населення до медичної допомоги» (далі – Програма).

Програма втілюється чотирма грантоотримувачами у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській і Чернігівській областях, та має на меті впровадження мультидисциплінарного підходу (МДП), запровадження автономного медсестринства та покращення якості послуг у закладах первинної медичної допомоги.

Метою гранту є надання технічної підтримки грантоотримувачам Програми у цільових областях  шляхом організації та проведення тренінгів та інших заходів Програми. Технічне завдання гранту включає розробку/доопрацювання навчальних матеріалів, найм тренерів, координацію матеріально-технічного забезпечення заходів та співпрацю з іншими грантоотримувачами щодо відбору/залучення учасників заходів.

Обраний грантоотримувач працюватиме у тісному партнерстві з Проєктом та чотирма грантоотримувачами Програми у цільових областях.

Грантові заявки приймаються до 1 травня 2024 року включно.

Загальна сума гранту не перевищуватиме $800,000 доларів США.

Тип гранту – стандартний грант.

ПРОЄКТ USAID «ПІДТРИМКА РЕФОРМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я»

Метою Проєкту є підтримка прозорої, підзвітної та ефективної системи охорони здоров’я, яка здатна задовольняти потреби населення України. Сприяння реформуванню сектору охорони здоров’я, підвищення прозорості та боротьба з корупцією знизить рівень неофіційних платежів та покращить доступ до якісних послуг, що ґрунтуються на доказовій медицині. Ліквідація корупції є компонентом кожного завдання, яке має бути виконане в рамках Проєкту, а саме:

1)    Покращення управління у секторі охорони здоров’я

2)    Сприяння трансформуванню моделі фінансування охорони здоров’я

3)    Зміцнення кадрового потенціалу сектору охорони здоров’я

4)    Підвищення прозорості, підзвітності системи охорони здоров’я та її чутливості до змін

5)    Покращення системи надання послуг на всіх рівнях.

КРИТЕРІЇ ВІДПОВІДНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЙ

Щоб мати право подати заявку на участь у конкурсі та отримати фінансування в рамках гранту, претендент повинен відповідати таким критеріям:

  1. бути неамериканською неурядовою, комерційною, або некомерційною організацією, зареєстрованою в Україні не менше 3 років;
  2. не має перебувати у «Переліку сторін, виключених з програм федеральних закупівель і незакупівель»;
  3. не  бути пов’язаним із Проєктом або будь з ким з його директорів, посадових осіб або співробітників;
  4. організації, цілі яких не узгоджуються з широкими цілями Проєкту, також не мають права на участь у конкурсі;
  5. бути зареєстрованим у SAM.gov та мати унікальний ідентифікаційний номер підприємства.

Не мають права подавати заявки на отримання гранту: фізичні особи, політичні організації, державні установи, державні установи (посадовці) національного або місцевого рівня  та релігійні групи.

Додаткові вимоги до організацій:

  • Організація повинна мати досвід у технічній сфері, пов’язаній із технічним завданням гранту (організація та проведення заходів, у т.ч. тренінгів, відбір тренерів).
  • Організація повинна бути спроможною здійснювати діяльність у 4 областях (Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській та Чернігівській).
  • Організація має бути здатною ефективно використовувати кошти гранту та демонструвати потенціал та достатню спроможність для сталого управління програмами.

Детальна та повна інформація щодо умов участі, критеріїв відповідності та технічного завдання міститься в Оголошенні про грантовий конкурс №502 (у доданому файлі) та на грантовому порталі (https://dgrants.fluxx.io ).

ПРОЦЕС ПОДАННЯ ЗАЯВКИ

Заявки та пакети документів до них необхідно подати через портал грантів (https://dgrants.fluxx.io).

Заявники, що вперше братимуть участь у грантових конкурсах Проєкту, повинні зареєструватися на порталі. Після підтвердження реєстрації заявники отримають електронне повідомлення з необхідними реєстраційними даними для отримання доступу до порталу.

На порталі знаходяться детальні інструкції щодо заповнення електронної форми заявки та усі необхідні форми документів, які потрібно включити до заявки.

Запитання щодо грантового конкурсу можуть бути надіслані на адресу [email protected] до кінця робочого дня 18 квітня 2024 року. Відповіді на запитання будуть надіслані усім учасникам не пізніше 22 квітня 2024 року.

Інформаційний вебінар для уточнення цілей гранту та грантових процедур відбудеться 16 квітня 2024 року о 15:30
Для участі у вебінарі необхідно пройти попередню реєстрацію до 10:00 16 квітня 2024 року,надіславши лист на адресу [email protected] іззазначеннямназви конкурсу (RFA 502), назви організації, імен учасників та адрес їх електронної пошти.

Заявки приймаються до 23:59 1 травня 2024 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.