bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БФ «Право на захист» оголошує конкурс мінігрантів на створення матеріалів про явище безгромадянства
29.11.2023

Попередній перегляд зображення

БФ «Право на захист» оголошує конкурс мінігрантів на створення й розповсюдження креативних матеріалів про явище безгромадянства та осіб без громадянства

Уявіть, що ви можете створити матеріали, які вплинуть на суспільну думку, збільшать обізнаність у темі безгромадянства й змінять життя таких людей на краще. БФ «Право на захист» оголошує грантовий конкурс для креаторів, журналістів, контент-мейкерів тощо з можливістю отримати 110 тис. грн на реалізацію своєї ідеї.

Переможці мають створити й розповсюдити матеріали (публікації, трансляції в етері, відео, подкасти тощо) на тему безгромадянства й про осіб без громадянства. За результатами конкурсу ми оберемо ТРИ найкращі, на нашу думку, пропозиції.

Переможець конкурсу грантів має на заданий бюджет створити й поширити креативні матеріали згідно з поданою на конкурс концепцією. Мета — привернути увагу якомога більшої кількості людей до проблеми безгромадянства в Україні.

Участь у конкурсі можуть взяти: журналісти, медіамайданчики, відеомейкери, креативні й SMM-агенції, контент-мейкери, лідери думок тощо.

Обидва компоненти (створення матеріалів і їх просування) мають бути включені в конкурсну пропозицію. Наприклад, це може бути серія статей у ЗМІ, короткі відео для соціальних мереж, співпраця з лідерами думок, соціальні ролики й план їх розповсюдження серед пабліків, подкасти на популярних майданчиках, вистави, фотовиставки тощо про безгромадянство й осіб без громадянства в Україні.

У переможців буде можливість поспілкуватися з експертами напряму правової допомоги особам без громадянства БФ «Право на захист» та особами без громадянства. А також залучити їх до реалізації своєї ідеї. 

Вимоги до учасників: 

• має зареєстровану юридичну особу або фізичну-особу підприємця зі спрощеною системою оподаткування (ФОП 3 групи);

• можливість гарантованого поширення/розміщення матеріалу серед цільової аудиторії (аудиторія в Інтернеті/ традиційних ЗМІ / соціальних мережах);

• досвід у розробленні й розповсюдженні матеріалів на соціальну тему;

• потенціал для розробки матеріалів: відповідна освіта та навички; вільний час для створення матеріалів; необхідне технічне обладнання;

• чіткий опис ідеї щодо розробки матеріалу на тему осіб без громадянства. 

 

Щоб узяти участь у конкурсі, потрібно заповнити Google-форму за посиланням: http://surl.li/nqxau 

До неї також треба додати заповнену конкурсну заявку з описом пропонованого матеріалу / проєкту, стратегії його поширення, календарного плану тощо. Знайти її можна за цим посиланням: https://cutt.ly/GwUKzjkm 

Період подання пропозицій із 20 листопада до 31 грудня. Надіслати їх потрібно не пізніше 31 грудня до 23.59. На реалізацію своїх ідей учасники матимуть 2 місяці (якщо вам потрібно більше часу, просимо вказати це у своїй заявці).

Наша конкурсна комісія обере 3 переможців, кожен із яких отримає грант у сумі 110 тис. гривень на реалізацію свого мініпроєкту. 

 

Контакти для зв'язку з нами: 

Якщо у вас виникли питання, просимо писати на цю електронну пошту: 

[email protected]

Детальніше про умови конкурсу та вимоги до учасників, читайте за посиланням:  https://cutt.ly/GwUKzjkm

 

Грантова програма реалізується БФ «Право на захист» за підтримки фонду Conrad N. Hilton Foundation.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.