bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Будівництво ДЕС та встановлення, підключення та налагодження джерела резервного живлення
26.09.2023

Оголошення

про тендер з відбору компанії, яка надасть послуги з будівництва ДЕС та встановлення, підключення та налагодження джерела резервного живлення (трифазний дизель-генератор)

 

Міжнародна організація РАТН (далі – РАТН) оголошує тендер з відбору компанії, яка надасть послуги з будівництва ДЕС та встановлення, підключення та налагодження джерела резервного живлення (трифазний дизель-генератор) на базі КНП «Кіровоградський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр Кіровоградської обласної ради» в рамках проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується РАТН.

Тендерна документація включає наступні документи:

Розділ 1. Технічна пропозиція - Технічне завдання та Типові форми.

Розділ 2. Фінансова пропозиція - Типові форми.

Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected] (у темі листа просимо зазначити «Послуги зі встановлення електричного обладнання»).

Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється 5 жовтня 2023 року 13 год 00 хв за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 13 жовтня 2023 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження конкурсною комісією. Закупівля буде здійсненна після узгодження з донором.

Більше детальної інформації тут: Оголошення_Послуги зі встановлення електричного обладнання_продовження терміну

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.