bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Будівництво ДЕС та встановлення, підключення та налагодження джерела резервного живлення
18.08.2023

 

Міжнародна організація РАТН (далі – РАТН) оголошує тендер з відбору компанії, яка надасть послуги з будівництва ДЕС та встановлення, підключення та налагодження джерела резервного живлення (трифазний дизель-генератор) на базі КНП «Кіровоградський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр Кіровоградської обласної ради» в рамках проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується РАТН.

 

Тендерна документація включає наступні документи:

Розділ 1. Технічна пропозиція - Технічне завдання та Типові форми.

Розділ 2. Фінансова пропозиція - Типові форми.

 

Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected] (у темі листа просимо зазначити «Послуги зі встановлення електричного обладнання»).

Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється 18 вересня 2023 року 17 год 00 хв за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 25 вересня 2023 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження конкурсною комісією. Закупівля буде здійсненна після узгодження з донором.

Більше детальної інформації тут: Оголошення_Послуги зі встановлення електричного обладнання

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.