bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова підтримка в межах програми «ТРИМАЙ»
04.07.2023

Грантова підтримка в межах програми «ТРИМАЙ» передбачає надання фінансування громадським організаціям, які працюють спільно з молодіжними центрами та молодіжними просторами.

 

ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ:

Грантова підтримка в межах програми «ТРИМАЙ» може бути направлена на ідеї та рішення, спрямовані на:

- створення або організацію роботи молодіжних центрів та/або молодіжних просторів в громадах (особливо там, де є відповідний запит молоді);

- програми мережування молодіжних центрів та/або молодіжних просторів, створення партнерств з приватним і державним сектором;

- забезпечення діяльності команди молодіжного центру, молодіжного простору або молодіжної громадської організації, що займається адмініструванням/організацією роботи молодіжного центру або молодіжного простору;

- організацію роботи з підлітками в межах роботи молодіжного центру або молодіжного простору;

- організацію психосоціальної підтримки для підлітків;

- створення можливостей для самореалізації підлітків та молоді через волонтерство, підприємництво та участь в рамках роботи молодіжного центру або молодіжного простору.

 

ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ:

Грантова підтримка в межах програми «ТРИМАЙ» може надаватися організаціям, що відповідають наведеним нижче критеріям:

- офіційно зареєстровані відповідно до Закону України «Про громадські об’єднання» або відповідно до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації»;

- включені до «Реєстру неприбуткових організацій»;

- мають ознаку неприбутковості 0032, 0034, 0036, 0038, 0039 та 0048;

- можуть отримувати кошти на рахунок та користуватись ними, надаючи потрібні документи/акти/чеки;

- мають адміністративний ресурс та компетенції для реалізації проєкту та звітування по ньому;

- мають підтвердження про співпрацю з молодіжними центрами або молодіжними просторами, виконують функцію молодіжного центру або молодіжного простору або беруть на себе зобов’язання щодо створення молодіжного центру або молодіжного простору;

- дотримуються норм протидії та запобігання сексуальної експлуатації та насильства, а також безпеки дітей;

- здійснюють свою діяльність у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях, місті Києві.

 Гранти не надаються на реалізацію проєктів фізкультурно-спортивної спрямованості, політичним партіям, органам державної влади, місцевого самоврядування, бюджетним установам, релігійним громадам, приватним (фізичним) особам та підприємцям, організаціям, які знаходяться під санкціями (за винятком організацій, що знаходяться під санкціями російської федерації та Республіки Білорусь).

 Тривалість пропонованого проєкту повинна складати від 02 (двох) до 06 (шести) місяців.

 

ОБСЯГИ ФІНАНСУВАННЯ:

Максимальний бюджет проєктної пропозиції не має перевищувати  500 000 гривень.

Наявність власного внеску від організації грантера або з інших джерел не забороняється. Цей внесок може бути зроблений як у фінансовій, так і в негрошовій формі (наприклад, надання свого офісу чи обладнання для виконання завдань проєкту, залучення експертів для надання послуг на волонтерській основі тощо). Наявність власного внеску або його відсутність не є критерієм оцінки концепцій проєктних пропозицій та не впливає на оцінювання проєктів.

 

ПОДАЧА КОНЦЕПЦІЙ ПРОЄКТНИХ ПРОПОЗИЦІЙ:

Прийом концепцій проєктних пропозицій триває до 12:00 години 20 липня 2023 року.

Усі заявки, що надійдуть пізніше цього часу, не будуть прийматися до розгляду.

Концепції подаються за формою, що додається, обсягом не більше трьох сторінок.

Результати розгляду буде повідомлено грантерам до 28 липня 2023 року. Відібраним учасникам буде запропоновано заповнити деталізовані проєктні заявки для участі у другому етапі відбору.

Концепції проєктних пропозицій складаються українською мовою.

 

ПОРЯДОК ПОДАННЯ КОНЦЕПЦІЙ:

Концепції проєктних пропозицій надсилаються електронною поштою на адресу: [email protected]. У темі листа вказати назву «Грантова підтримка в межах програми «ТРИМАЙ».

Контактна особа:

Для всіх бажаючих буде проведена сесія питань-відповідей, яка відбудеться 11 липня 2023 року о 14:00 годині. 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/KTpygoSjcjmqowA2A 

Форма концепції проєктних пропозицій: https://bit.ly/3JIDlVL   

Детальніше про про грантову підтримку в межах програми «ТРИМАЙ»:  https://bit.ly/3raJvaP 

 

Грантова програма «Тримай» виконується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією «YouthUp» за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW.


«YouthUp» – це громадська експертно-аналітична організація, яка займається складними викликами молодіжної політики, а також є імплементуючим партнером Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Украïні.

Громадська організація «YouthUp» разом з партнерами працює над розвитком спроможності молодіжної інфраструктури в Україні для самореалізації кожної молодої людини. Долучайтесь до цієї роботи разом з нами!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.