bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ОНОВЛЕНО! Комунікаційна кампанія з підтримки громадського залучення молоді
14.09.2021

ОНОВЛЕНО: у доданому Файлі 2 надано Відповіді на поширені запитання!

Кімонікс Інтернешнл Інк. (надалі іменується «Кімонікс») у рамках реалізації Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) оголошує запит на надання пропозицій (ЗПН) щодо проведення комунікаційної Кампанії з підтримки громадського залучення молоді в Донецькій і Луганській областях, а також місті Херсоні. Усі пропозиції повинні бути отримані до 18:00 за київським часом, 17 жовтня 2021 року.

Кампанія покликана вирішити проблему низького рівня громадянського оптимізму та громадянської активності молоді. Очікуваний наслідок цього проекту - зростання активності молоді та її залучення до життя громади.

DG East організує та проведе комунікаційну кампанію для підвищення обізнаності місцевої молоді про переваги громадського залучення й активізму, що надихне молодь ставати рушіями позитивних змін у своїх громадах і допоможе зробити їхні голоси чутними.

На основі аналізу найкращих світових практик, що застосовуються для ефективного спілкування з молоддю, успішний оферент розробить і розгорне комунікаційну кампанію. Для забезпечення ширшого охоплення та дієвих результатів у кампанії слід передбачити використання різних каналів комунікації.

Основні терміни за цим запитом надаються нижче:

Оголошення ЗНП                                    09/07/2021

Публікація ЗНП                                       09/13/2021

Термін подання письмових запитань        09/24/2021

Термін надання відповідей/роз’яснень     10/07/2021

Термін подання пропозиції                      10/17/2021

(Приблизна) дата присудження               11/15/2021

субконтракту

Вказані вище терміни можуть бути переглянуті виключно на розсуд Кімонікс. Будь-які зміни будуть оприлюднені у формі поправки до цього ЗНП.

Письмові запитання та запити на надання роз’яснень. Усі запитання та запити на надання роз’яснень щодо цього ЗНП треба скласти у письмовій формі та надіслати на адресу s[email protected] до 18:00 за київським часом, 24 вересня 2021 р. Запитання та запити на надання роз’яснень, а також відповіді на них, будуть надіслані усім отримувачам ЗНП, які повідомили про свою зацікавленість у цьому ЗНП.

Усі пропозиції повинні бути отримані до 18:00 за київським часом, 17 жовтня 2021 р.

Повний текст конкурсу та умов на проведення комунікаційної Кампанії із громадського залучення молоді додаєтьсься нижче в Файлі 1.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.