bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма наукової співпраці для молодих учених
17.10.2008

З метою сприяння відносинам співробітництва між університетами і науково-дослідними інститутами США та України, Фонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF) та Міністерство освіти та науки України (МОН) фінансуватимуть на конкурсних засадах науково-дослідні проекти молодих учених США та України.

За кожним грантом буде надано до 15.000 доларів США або еквівалентну суму в українських гривнях (приблизно 75.000 грн), які будуть використані для реалізації проектів, у тому числі наукових відряджень українських науковців до США та американських науковців - до України, тривалістю до 3 (трьох) місяців.

Завдяки цій програмі молоді науковці, які візьмуть у ній участь, установлять і розвинуть нові контакти, що сприятимуть подальшій співпраці між ученими США та України, підвищенню наукового рівня нового покоління науковців та інженерів в обох країнах.

Фінансування, здійснюване в США, CRDF отримує від Національного наукового фонду США. Витрати, здійснювані в Україні, фінансуються Міністерством освіти та науки України.

Заявки мають надійти до CRDF і МОН не пізніше 15 грудня 2008 року.

Результати конкурсу будуть оголошені до 28 лютого 2009 року.

Відправте одну електронну копію заявки англійською мовою та одну електронну копію українською мовою на адресу: [email protected]

Українські заявники мають також подати один друкований примірник українською мовою та один друкований примірник англійською мовою до МОН України. Їх можна відправити поштою або вручити особисто за адресою:

01601, Київ, бульвар Шевченка 16, кімната 311.

Малахова Тетяна Юріївна

Всі заявники: Лист-запрошення від приймаючої організації та два відзиви слід сканувати і додати до електронної копії заявки.

Електронна копія заявки має бути у форматі Word чи PDF. Кожна заявка подається як один файл кожною мовою. Заявки, складені якоюсь із мов, з кількох файлів, не приймаються.

Заявки та більш детальну інформацію можна знайти на сайті:

http://www.crdf.org.ua/CREST_2008_2.htm

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.