bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як реалізувати свій потенціал: стипендії від провідних ВНЗ світу
25.01.2017

Ресурсний центр ГУРТ запрошує прогресивну молодь, амбітних лідерів молодіжних громадських організацій брати участь у конкурсах від провідних навчальних закладів світу. Отримуйте гранти на навчання та вкладайте свої знання в розвиток громадянського суспільства України.

1. Стипендії від Вишеградського фонду

Вишеградський фонд пропонує студентам з України подавати заявки на отримання стипендії для навчання у країнах Вишеградської четвірки: Чехії, Польщі, Угорщині та Словаччині.

Дедлайн - 31 січня 2017 року.

2. Навчання в Швеції за стипендією від Linnaeus University

Університет Linnaeus пропонує стипендії студентам, які не проживають у країнах ЄС чи Європейської економічної зони та Швейцарії. Стипендії доступні для тих, хто навчається за програмами, курсами, а також у літній академії і покривають мінімум 75% вартості навчання. 

Дедлайн – 1 лютого 2017 року.

3. Стипендія на навчання в Маастрихтському університеті (Нідерланди)

Маастрихтський університет (Maastricht University, UM) приймає заявки на стипендію Holland High Potential Scholarships від студентів-відмінників з країн, які не належать до Європейського Союзу/Європейської економічної зони. Стипендія може надаватися для навчання в магістратурі або за програмою професійної освіти.

Дедлайн - 1 лютого 2017 року.

4. Стипендійна програма Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI)

Стипендійна програма Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI) у 2017 році залучає 100 молодих європейських підприємців у сферах професійного розвитку та управління, котрі прагнуть розбудови комерційних і соціальних ділових ініціатив у своїх громадах. Стипендіати YTILI будуватимуть мережі, встановлюватимуть зв’язки і довгострокові партнерства для залучення інвестицій і підтримки їх підприємницької діяльності.

Дедлайн - 6 лютого 2017 року.

5. Стипендіальна програма уряду Індонезії

DARMASISWA – це стипендіальна програма для всіх іноземних студентів, яка пропонує вивчати індонезійське мистецтво, кулінарію, музику, культуру та туризм протягом одного року. Студенти обирають один з 45 університетів, розташованих у різних містах Індонезії. Стипендіальна програма DARMASISWA не передбачає отримання ступеня. Стипендія покриває проживання, витрати на книжки, на місцевий транспорт, медичне страхування та кишенькові гроші.

Дедлайн - 9 лютого 2017 року.

6. Програма стипендій для навчання в Швеції 

Мета стипендіальної програми Visby Programme – створити науковий дослідний регіон, з центром на Балтійському морі, який буде складатися з країн східного партнерства ЄС. Студенти, які вступають до магістратури в Швецію на денну форму навчання можуть претендувати на стипендію, яка покриває витрати на навчання і проживання. На кожен навчальний рік засновують близько 55 стипендій. Стипендія виплачується тільки в період навчання студента на одній з магістерських програм. Студентам також виплачується грант на покриття витрат пов’язаних з перельотом.

Дедлайн - 10 лютого 2017 року.

7. Стипендії для навчання в York University (Канада)

York University запрошує іноземних студентів подавати заявки на отримання стипендії для навчання в університеті за програмою бакалаврату.

Дедлайн - 15 лютого 2017 року.

8. Стипендії для навчання в галузі управління від ESMT Berlin

Європейська школа менеджменту і технологій (ESMT Berlin) пропонує три повні та чотири часткові стипендії на навчання для іноземних студентів. Ці стипендії доступні для тих студентів, які здобувають за програмою ступінь магістра в галузі управління.

Дедлайн - 31 березня 2017 року.

9. Стипендії для навчання в Бельгії

Уряд регіону Фландрія оголошує про запуск нової стипендійної програми – MasterMind Scholarships, завдяки якій іноземні студенти можуть навчатися у вищих наукових установах Бельгії. Студенти не можуть подаватися самостійно, їхня заявка повинна бути зареєсрована на сайті примаючої бельгійської освітньої установи.

Дедлайн - 31 березня 2017 року.

10. Стипендіїї для навчання в Таллінському університеті

Таллінський університет запрошує іноземних студентів подавати заявки на отримання стипендії для навчання в університеті за програмою бакалаврату та магістратури.

Дедлайн – 1 травня 2017 року.

11. Навчання в магістратурі та аспірантурі Інституту Масдар (ОАЕ)

Масдарський науково-технологічний інститут (Masdar Institute of Science and Technology) запрошує на навчання в магістратурі та аспірантурі молодих науковців технічних спеціальностей. Грант передбачає повне забезпечення студента: оплата навчання, медичне страхування, проживання, витрати на відрядження та ноутбук.

Дедлайн - 31 травня 2017 року.

12. Стипендія для молодих українських лідерів від WNISEF

Молоді талановиті лідери з України та Молдови, які вступили на одну з 50 кращих програм MBA в США, мають можливість отримати стипендійну програму SEED Grant від WNISEF. Програма покриває до 100% плати за навчання студента. Обов'язкова умова - повернення після завершення навчального курсу до України для інвестування отриманих знань у розбудову держави.

Гранти надаються постійно.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.