bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

АПСВТ запрошує отримати безкоштовно другу вищу освіту «Менеджер житлового будинку»
07.04.2016

Академія праці, соціальних відносин і туризму  запрошує прийняти участь у важливому соціальному проекті, який надає можливість безкоштовно (за державний кошт) отримати другу вищу освіту  за спеціальністю «Менеджмент» з кваліфікацією менеджер ОСББ.

Можливість безкоштовно (за державний кошт) отримати другу вищу освіту (заочна форма навчання) за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст» на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму (АПСВТ) за ваучером центру зайнятості.

Учасники програми отримають вищу економічну освіту за спеціальністю «Менеджмент» з інноваційною сучасною, актуальною кваліфікацією - «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)», тобто менеджер ОСББ.

Право на навчання коштом держави на підставі ваучера надається особам, що мають вищу освіту (бакалавр або спеціаліст або магістр):

1) 45+
- старше 45 років;
- до досягнення пенсійного віку;
- страховий стаж становить не менше 15 років;
- не проходили протягом останніх 5 років перепідготовку за рахунок коштів Фонду державного соціального страхування на випадок безробіття;
- не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні;
2) звільнені з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби), служби в органах внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, органів і підрозділів цивільного захисту, податкової міліції або Державної кримінально-виконавчої служби у зв’язку із скороченням чисельності, штату або за станом здоров’я до досягнення ними пенсійного віку, за наявності вислуги не менше 10 років, які не набули права на пенсію;
3) звільнені з військової служби після участі у проведенні АТО, з числа інвалідів до отримання права на пенсію;
4) внутрішньо переміщені особи працездатного віку за відсутності роботи.
Критерії - уточнюйте у центрі зайнятості.

Етапи вступу на навчання до АПСВТ

  • Обрати спеціальність – Менеджмент або Соціальна робота.
  • Зібрати необхідні для отримання ваучера документи (уточнюйте у центрі зайнятості). У випадку труднощів з отриманням ваучера – надаємо консультаційну допомогу!
  • Звернутися до центру зайнятості із заявою та документами. Отримати повідомлення від центру зайнятості про прийняте щодо видачі ваучера рішення. Звертайтеся до центру зайнятості якомога раніше, щоб вияснити всі тонкощі даного процесу заздалегідь. Однак ваучери для вступу в АПСВТ необхідно отримувати у період 1 червня 2016року - 19 липня 2016року
  • Отримати ваучер у центрі зайнятості. Якщо особа з поважних причин, підтверджених документально, не може звернутися у зазначений строк, він може бути продовжений на відповідний період.
  • Протягом 90 днів після видачі ваучера укласти договір про навчання з університетом. Договір укладатиметься відповідно до Правил прийому в Академію у кінці серпня 2016 року.

Обов'язкова реєстрація за посиланням.

Після успішного закінчення навчання слухачі отримують: диплом спеціаліста державного зразка з присвоєнням відповідної кваліфікації. 2016 рік - останній рік набору студентів для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня “спеціаліст”, який прирівнюється до ”магістра”.

Про програму: Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 р. № 207 «Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці», ст. 30 Закону України «Про зайнятість населення» та Наказу Міністерства соціальної політики №661 від 25.06.2015, на підставі ваучера здійснюються перепідготовка, спеціалізація, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями згідно з пріоритетними видами економічної діяльності, підготовка на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні. Ваучер ‒ документ, який забезпечує право громадянина на навчання коштом держави. Вартість ваучера встановлюється в межах вартості навчання і не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб, визначеного законом на момент прийняття рішення про його видачу.

Інформацію про Академію ви зможете дізнатися на сайті: http://www.socosvita.kiev.ua/

Студенти на період навчання забезпечуються гуртожитком, що знаходиться поряд з навчальним корпусом АПСВТ.

Контакти

  • Гуляєва Людмила
  • [email protected]
  • 050 411 48 12
  • https://www.facebook.com/profile.php?id=10000979837582

Коментарі

Гуляєва Людмила   2943 дні тому   #  

Обовязкова реєстрація за посианням: https://docs.google.com/forms/d/1QCmT70_bdtU2VPO1NyKcwvLxpQVHfL_FxT6Qp8SDSvo/viewform?usp=send_form

  •   Пiдписатися на новi
Юрій Ніколаєв   2937 днів тому   #  

Какой срок обучения?
Форма обучения - очная?
Стипендия платится?

  •   Пiдписатися на новi
Гуляєва Людмила   2937 днів тому   #  

Форма обучения - заочная. Срок обучения - 1,5 года. Стипендии нет.

  •   Пiдписатися на новi
Гуляєва Людмила   2931 день тому   #  

Під час вступу проводиться співбесіда за фахом - з менеджмету.

  •   Пiдписатися на новi
Гуляєва Людмила   2931 день тому   #  

"Вартість ваучера встановлюється в межах вартості навчання і не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб, визначеного законом на момент прийняття рішення про його видачу".
У випадку пропозиції Академії праці - ваучер повністю покриває вартість навчання. Доплачувати за навчання нічого не потрібно.
Довідка: у травні - листопаді 2016 року прожитковий мінімум для працездатних осіб становить 1450 грн.
Розраховуємо максимальну суму ваучера:
1450*10=14500 грн. Це означає, що ваучер може покрити навчання, що не дорожче за цю суму. Якщо ж навчання дорожче - понад цю суму, тоді різницю сплачує студент.

  •   Пiдписатися на новi
Юрий Кривоберец   2926 днів тому   #  

Людмила! Тогда как или где узнать стоимость обучения?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.