bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на оцінку запровадження ефективного поведінкового втручання серед споживачів наркотиків
06.03.2014

Метою цього Конкурсу є зібрати пропозиції з науки впровадження для оцінки процесу і безпосередніх результатів застосування та запровадження міжнародних ефективних поведінкових втручань (ЕПВ) у контексті України. У рамках окремого конкурсу Проект RESPOND надасть гранти місцевим громадським організаціям, що опікуються споживачами ін’єкційних наркотиків (СІН), на реалізацію такого ЕПВ, як “Модель психо-соціального втручання” (МПВ). RESPOND планує надати до 6 грантів місцевим громадським організаціям, що працюють в обласних центрах і маленьких містах Черкаської, Полтавської та Запорізької областей.

Даний конкурс спрямований на фінансування науково-дослідницьких організацій (грантоодержувачів у сфері науки впровадження), які співпрацюватимуть з грантоодержувачами із запровадження ефективних поведінкових втручань, з метою аналізу процесу та результатів їх застосування та запровадження.

Відібраний проект отримає до 150 000 доларів США.

Термін проектів: 1 червня 2014 р.–31 січня 2016 р. (20 місяців).  Планується, що фінансування проектів, обраних в результаті цього конкурсу, почнеться з 1 червня 2014 року.

Заявки необхідно подати до 18:00 год. 4 квітня 2014 року. Проектні пропозиції, надіслані після 18:00 год. 4 квітня 2014 р. прийматися не будуть.

Пакет документів повинен надійти на ел. пошту [email protected] із зазначенням в полі теми «На конкурс проектів 4044-6».

Організації, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати:

  • повністю заповнену форму заявки англійською (бажано) або українською/російською мовами (доступна за посиланням);
  • орієнтовний бюджет та опис бюджету (доступна за посиланням). Будь ласка, зверніть увагу на те, що орієнтовний бюджет повинен розраховуватися у відповідності до планованої кількості дослідних осередків та розміру вибірки. Кінцевий бюджет буде скоригований з урахуванням кількості та географічного розташування обраних грантоодержувачів із запровадження ЕПВ, кінцевих розмірів вибірки та кінцевих протоколів досліджень;
  • резюме ключових співробітників проекту;
  • скановані копії свідоцтва про державну реєстрацію, статуту та будь-яких інших документів, що підтверджують правовий статус кандидата.

Основними кандидатами можуть бути науково-дослідницькі організації, університети або інші суб’єкти, які мають великий досвід проведення досліджень, моніторингу та оцінки, головним чином у сфері ВІЛ/СНІДу, а також інших соціальних сферах та в сфері охорони здоров’я.

  • Будь ласка, уважно прочитайте повний текст оголошення про грантовий конкурс перш, ніж приступати до написання проектної пропозиції;
  • За результатами цього грантового конкурсу планується надати 1 грант;
  • Попередній список переможців буде оголошений до 15 квітня 2014 року;
  • Результати конкурсу будуть повідомлені організаціям ел. поштою;
  • Причини відмови у підтримці проекту не повідомляються та не обґрунтовуються;
  • Проект Respond залишає за собою право відхилити будь-яку або всі подані заявки, вести переговори з будь-якими кандидатами з метою внесення змін до їх проектних пропозицій або надавати гранти без подальших переговорів;
  • Планується, що фінансування проекту, відібраного в рамках цього запиту, почнеться 1 червня 2014 року.

Із запитаннями щодо конкурсу (якщо на них немає відповіді у повному тексті оголошення грантового конкурсу) чи в разі виникнення технічних проблем із завантаженням форм прохання звертатися за адресою [email protected] до 18:00 год. 14 березня 2014 року.  У темі повідомлення обов’язково вкажіть номер грантового конкурсу, щодо якого направляється запитання (4044-6).

Будь ласка, дивіться повний текст Оголошення грантового конкурсу за посилання.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.