bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з підтримки екологічних проектів
24.04.2013

Всеукраїнський благодійний фонд “Крона” і група компаній «Ніко» оголошують конкурс з підтримки екологічних проектів в рамках грантової програми “За життя у чистому довкіллі!”.

Група компаній НІКО є соціально відповідальною корпорацією, до складу якої входять компанії, кожна з котрих усвідомлює реальний та можливий вплив своєї діяльності на місцеві громади та екологію. Розуміючи необхідність та важливість свого внеску до сталого розвитку,  ВБФ «Крона» спільно з ГК «НІКО» реалізують екологічну програму «За життя в чистому довкіллі!».

Мета Програми - підтримати місцеві ініціативи громад, що допомагають зменшити забруднення відходами, зберегти енергоресурси й довкілля. Залучити широкі кола громадян,  активізувати співпрацю громади з органами місцевої влади у вирішенні екологічних проблем територій.

Пріоритети конкурсу:

  • використання нових знань, інновацій та технологій в галузі збереження довкілля;
  • запровадження ініціатив з роздільного збору сміття та його переробки;
  • очищення від сміття та відновлення окремих теріторій, водоймищ, лісів та парків, озеленення територій;
  • енергозбереження та використання відновлюваних джерел енергії в т.ч. в громадських, соціальних та державних установах;
  • проведення просвітницьких кампаній, спрямованих на формування у громадян екологічно-відповідального ставлення до навколишнього середовища;
  • залучення широкого кола жителів громад та влади задля вирішення екологічних проблем громад, розвиток волонтерства задля покращення стану довкілля;
  • інші екологічні ініціативи, які відповідають меті конкурсу.

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ- громадські організації та благодійні фонди, їм мережі та асоціації; соціальні заклади, навчальні заклади.

Ми також розглядатимемо заявки від малого бізнесу-соціальних підприємців, що передбачають ініціативи із запровадження енергозбереження та зменшення забруднення відходами.

Детальні умови конкурсу на сайті ВБФ “Крона”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.