bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено конкурс міні-грантів “Розвиток самоорганізації місцевих громадянських груп півдня України”
01.08.2011

Конкурс «Розвиток самоорганізації місцевих громадянських груп Півдня Україна-2011» проводиться за фінансової підтримки NED (Національний фонд підтримки демократії, Вашингтон, США) та Фонду Стефана Баторія (Варшава, Польща).

Його головне завдання - підтримка місцевих цивільних груп (МГГ), особливо об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та органів самоорганізації населення (ОСН).

Претендувати на гранти в рамках конкурсу можуть МГГ Миколаївської, Херсонської областей та АР Крим. Мета, яку ставлять перед собою організатори конкурсу - підвищення стабільності роботи та зміцнення потенціалу шляхом ресурсної підтримки громадських ініціатив, спрямованих на представництво прав та інтересів громадян на місцевому рівні, а також організаційний розвиток МГГ. Серед пріоритетів конкурсу - акції громадянської дії, кампанії адвокації (представлення інтересів цивільних груп), впровадження нових або вдосконалення діючих місцевих нормативно-правових актів, спрямованих на захист прав та інтересів локальних громад, забезпечення прав вразливих груп населення, економічний розвиток локальних депресивних територій та інші напряму. Взяти участь у конкурсі зможуть тільки неприбуткові юридичні особи - ОСББ, ОСН, громадські організації та благодійні фонди. Перевагу матимуть партнерські проекти з органами місцевого самоврядування, бізнесом, де передбачений власний внесок організації або залучення сторонніх ресурсів крім грошей гранту.  

Термін реалізації проектів - до 4 місяців, сума гранту - до 1,5 тис. доларів,. Кінцева дата подання проектів - 22 вересня, оголошення результатів - 15 жовтня.

Дізнатися всі умови конкурсу та отримати аплікаційні форми можна за адресою: вул. Севастопольська 15 / 3, з 10.00 до 17.00 в робочі дні та на Інтернет-сторінці ФРГН
Тел. для довідок (0512) 47-38-79, 47-34-79, e-mail: [email protected];

Контакти у
Херсонській області - ХОО «Комітет виборців України»,   e-mail: [email protected]
АР Крим - ГО «Кримська ініціатива»,   e-mail:  [email protected]  

Дізнатися про історію успіхів грантерів подібних конкурсів ФРГН в буклеті «Формула успіху Громадянської дії».  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.