bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Український Фонд Соціальних Інвестицій оголошує конкурс для загальноосвтніх шкіл Львова
01.08.2011

У рамках пілотного проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Міський простір» Український фонд соціальних інвестицій оголошує у Львові конкурс мікропроектів.

Пілотний проект започатковано Урядом Німеччини з нагоди Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2012. Проект передбачає реалізацію мікропроектів з покращення спортивної інфраструктури загальноосвітніх шкіл Львова. Фінансування Проекту здійснюється банком розвитку KfW за рахунок коштів Уряду Федеративної Республіки Німеччина на виконання умов Угоди між урядами України та Німеччини від 27.12.2006р. щодо фінансового співробітництва.
Основні умови участі у конкурсі:

  1. УФСІ надаватиме підтримку для реалізації мікропроектів на базі загальноосвітніх шкіл міста Львова шляхом покращення умов розвитку фізичної культури та спорту: відновлення спортивних залів (як виключення, спортивних майданчиків); поставки спортивного обладнання; проведення навчання для громад.
  2. Обсяг фінансування ремонтно-будівельних робіт має включати, в основному, заходи, пов’язані із розвитком фізичної культури та спорту, а також інші заходи, передбачені проектом будівництва, в обсязі не більше 20% від загальної вартості ремонтно-будівельних робіт.
  3. Вартість мікропроекту не має перевищувати 2 000 000 гривень;
  4. Проблема, яка підлягає вирішенню, є пріоритетною для громади;
  5. Місцева громада надає внесок для співфінансування мікропроекту обсягом не менше 5% від його вартості протягом 2-х тижнів від дати укладання рамкової угоди з УФСІ про впровадження мікропроекту;
  6. Проблема має обґрунтоване технічне рішення;
  7. Для технічного вирішення вибраної проблеми громада має комплектну проектно-кошторисну документацію, затверджену у встановленому порядку, яка відповідає всім чинним будівельним вимогам, містить технічні умови та погодження;
  8. Відсутня загроза виникнення серйозних конфліктів під час впровадження мікропроекту;
  9. Впровадження мікропроекту відповідає чинним нормам охорони навколишнього середовища;
  10. Вирішено всі юридичні проблеми, пов’язані з впровадженням мікропроекту. З моменту виходу цього оголошення представники шкільних громад (громадою вважається група осіб, які об’єднані навколо закладу освіти – батьки, члени колективу закладу) мають створити ініціативні групи.
     

Завданнями ініціативної групи є:

  • інформувати громаду про цілі та завдання УФСІ, типологію мікропроектів, процедури підготовки та впровадження мікропроектів, роль громади тощо;
  • зібрати та провести Загальні збори громади, завданням яких є: 1) обговорити проблему, запропоновану ініціативною групою, та погодити/не погодити її, внести зміни до складу робіт чи поставки спортивного обладнання; 2) прийняти рішення щодо розміру та форми внеску місцевої громади; 3) обрати Агенцію по впровадженню мікропроекту (АпВ) у складі 5-7 осіб, вповноважених представляти інтереси громади, готувати та впроваджувати мікропроект;
  • визначити попередню вартість мікропроекту та надати УФСІ погоджену та затверджену проектно-кошторисну документацію;
  • укласти із проектантом угоду на здійснення авторського нагляду за виконанням ремонтно-будівельних робіт;
  • зібрати необхідну інформацію та заповнити форму мікропроектної пропозиції;
  • надіслати рекомендованим листом мікропроектну пропозицію разом з необхідними додатковими документами на адресу Львівського регіонального представництва УФСІ.

Затвердження мікропроектів для участі у конкурсі відбуватиметься після їх перевірки на відповідність зазначеним вище умовам. Відбір мікропроектів до впровадження здійснюється відповідно до Регламенту діяльності УФСІ. Після затвердження відбору мікропроектів до впровадження громада отримає повідомлення про відбір/відхилення мікропроекту.

Перелік документів для участі у конкурсі:

  1. Завірений підписом та печаткою власника об’єкту Витяг з протоколу Загальних зборів громади про вибір пріоритетної проблеми, обрання Агенції з впровадження та з рішенням щодо розміру місцевого внеску до мікропроекту.
  2. Мікропроектна пропозиція встановленої форми з додатками: загальна інформація про громаду; реєстраційний список учасників загальних зборів громади; довідка про власника об’єкту впровадження мікропроекту; гарантійний лист від власника об’єкту про взяття на облік вартості ремонтно-будівельних робіт, які будуть виконані в результаті впровадження мікропроекту; гарантійний лист власника об’єкту про збереження об’єкту у власності (заборона відчуження) не менш як на 15 років; план забезпечення життєздатності об’єкту після закінчення робіт.
  3. Комплектна проектно-кошторисна документація, погоджена та затверджена у встановленому порядку.
  4. Угода на здійснення авторського нагляду за виконанням ремонтно-будівельних робіт (угода має містити положення щодо матеріальної відповідальності проектанта за належне та своєчасне надання послуг з авторського нагляду).
  5. Лист-доручення для Агенції по Впровадженню, за підписом власника об’єкту та з печаткою власника об’єкту, в якому засвідчуються повноваження Агенції щодо виконання функцій замовника будівництва (довільна форма).

Кінцевий термін подання документів на конкурс – 1 вересня 2011 року. Документи для участі у конкурсі слід надсилати поштою на адресу Львівського регіонального представництва УФСІ з приміткою «На конкурс мікропроектів УФСІ»: 79058, м. Львів, вул. Липинського, 11, кімн.407 (Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради). Більш детальнішу інформацію щодо умов конкурсу можна отримати за телефоном (099) 019 85 45. Бланки документів можна отримати на сайті УФСІ (www.usif.kiev.ua).  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.