bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні запрошує на подію нового формату – Perform Ukraine
09.05.2024

Ця інтерактивна професійна зустріч представників перформативного сектору поєднає презентацію грантових програм, нетворкінг формати, фахові консультації та воркшопи для митців і організацій від провідних фахівців сектору із презентацією вистав та супровідною програмою пітчингових сесій. 

Цього разу експериментуємо з наповненням і хочемо показати не тільки грантові можливості, але й створити вільний простір з живими дискусіями на важливі для сектору теми, щирими знайомствами та цікавими новими форматами для того, щоб задовольнити найвибагливіших глядачів, а також сприяти новим творчим та організаційним співпрацям. 

Цей день – про синергію та розвиток українського перформативного сектору, міні-фестиваль, акт поєднання в одному просторі мистецького та грантового  на якому ви зможете дізнатись про нові можливості, поділитись своїми ідеями, знайти партнерів для співпраці, зустріти нових колег, надихнутись ідеями та досвідом інших, поділитись власними, а також знайти відповіді на ваші найскладніші запитання. То ж не зволікайте - реєструйтесь одразу. До зустрічі! 

 

Дата: 13 червня 2024

Локація: м. Київ, точне місце проведення повідомимо учасникам.

Подія безкоштовна, за попередньою реєстрацією. Учасників буде відібрано шляхом відбору отриманих заявок.

Реєстраціяза посиланням.

Дедлайн відбору: 9 червня. 

Якщо вам потрібно доїхати з іншого міста та отримати відповідь швидше, просимо написати нам на пошту [email protected]

Для отримання офіційного запрошення надішліть ваші запити до 4 червня. Просимо не чекати результатів відбору і писати нам на пошту одразу. Після цієї дати листи не приймаються, адже ми будемо працювати над втіленням найкращої події для Вас.

 

Організатори події: Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні за підтримки та у співпраці з БО МБФ Імпульс Трансформація Платформа.

Партнери події: Український культурний фонд, House of Europe, Національна спілка театральних діячів України, proto produkciia.

Креативна Європа” – це програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Метою програми є захист, розвиток та промоція європейського культурного та мовного розмаїття та спадщини, а також підвищення конкурентоспроможності та економічного потенціалу сектору культурних та креативних індустрій, зокрема аудіовізуального. Україна стала учасницею програми у 2016-му році. З того ж часу українські заявники можуть отримувати грантову підтримку у понад 30-ти різних конкурсах. Загальний європейський бюджет програми 2021-2027 років складає 2,44 млрд євро. Наразі програма працює у 40 країнах.

В Україні постійно працює Національне бюро програми, яке надає консультаційну підтримку українським заявникам та поширює актуальну інформацію про програму. 

 

Контакти Бюро в Україні: 

https://creativeeurope.in.ua 

[email protected] 

Telegram-канал: https://t.me/creativeeuropeua 

Контакти

  • Контакти Бюро в Україні: https://creativeeurope.in.ua [email protected] Telegram-канал: https://t.me/creativeeuropeua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.