bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Оцінка корупційних та екологічних ризиків у плануванні відновлення та розвитку громад»
02.05.2024

Незважаючи на триваючу війну росії проти України та постійні атаки на цивільну інфраструктуру, територіальні громади намагаються робити все від них залежне для планування відновлення та розвитку громад. Одним з перших кроків є розробка та адаптація документів державного планування відновлення та розвитку громади. Який інструмент використовувати для аналізу розроблених документів? Як виявити потенційні загрози та ризики для екологічного та антикорупційного ландшафту громад від впровадження ДДП?

Відповідь на ці питання обговорять зареєстровані учасники під час круглого столу “Оцінка корупційних та екологічних ризиків у плануванні відновлення та розвитку громад”, який відбудеться 15 травня 2024 року з 15:00 до 16:30.

Метою заходу є презентація та обговорення підходів до оцінки корупційних та екологічних ризиків у документах державного планування, сприяння збільшенню рівня обізнаності учасників щодо можливостей застосування корупційної та  екологічної оцінки документів місцевого розвитку.

У ході круглого столу планується презентувати та обговорити:

  • Методологію оцінки корупційних та екологічних ризиків у документах планування; 
  • Пілотні кейси комплексної екологічної та корупційної оцінки стратегій розвитку;
  • Шляхи формування та інтеграції антикорупційного та екологічного порядку денного в життя громади;
  • Залучення жителів громад до виявлення та запобігання корупційних та екологічних ризиків.

Кількість представників від однієї організації – не обмежена.

Для участі у заході, необхідно не пізніше ніж за 12 годин до початку заходу пройти онлайн реєстрацію за посиланням https://forms.gle/LY2wYvgA9j7rhfTN8

Зареєстровані учасники отримають на вказану електронну пошту посилання для участі у круглому столі на платформі Microsoft Teams.

За додатковою інформацією можете звертатися на електронну пошту: [email protected] 

Захід проводиться ГО «НОВА Енергія» у партнерстві  з ГО “Флора”, ГО “Інститут міжнародних та економічних досліджень”, Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини, Інститутом економічного розвитку громад в рамках ініціативи “Участь громадськості у сталому відновленні громад через антикорупційну та екологічну оцінку планів розвитку” за підтримки проєкту «Зміцнення громадянського суспільства у країнах Східного партнерства», який фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) спільно з Європейським Союзом (ЄС) та впроваджується GIZ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.