bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві презентують освітні проєкти за участі двох міністрів
26.04.2024

Під час події буде представлено ключові міжнародні та українські результати Дослідження соціально-емоційних навичок (ДоСЕН), здійснюваного Організацією економічного співробітництва та розвитку, а також презентовано всеукраїнський державно-громадський проєкт освітньої платформи «ПОВІР», яка покликана допомогти учням і ученицям надолужити втрачені через ковід і війну можливості у навчанні. Організатор заходу — громадська організація «ЕдКемп Україна», яка є національним дослідницьким центром ДоСЕН та організацією, яка розробляє і впроваджує платформу «ПОВІР».

Подія відбудеться у KyivHall, за адресою Київ, Хрещатик, 25.

Спікери й спікерки:

  • Михайло ФЕДОРОВ, віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації,
  • Оксен ЛІСОВИЙ, міністр освіти і науки України,
  • Сергій БАБАК,голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій,
  • Сергій КОЛЕБОШИН,заступник голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій,
  • Андреас ШЛЯЙХЕР,директор з питань освіти та навичок ОЕСР (включення онлайн),
  • Руслан ГУРАК, голова Державної служби якості освіти України,
  • Тетяна ВАКУЛЕНКО, директорка Українського центру оцінювання якості освіти України, 
  • Лілія ГРИНЕВИЧ, проректорка Київського університету ім. Бориса Грінченка, міністерка освіти і науки 2016-2019 років,
  • Тарас ТОПОЛЯ, амбасадор платформи «ПОВІР», член Опікунської ради ГО «ЕдКемп Україна»,
  • Олександр СУШКО, виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження»,
  • Іван БЕХ, директор Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України

Модеруватимуть розмови Олександр ЕЛЬКІН,голова Ради ГО «ЕдКемп Україна», очільник Національного дослідницького центру ДоСЕН, член Консультативної ради з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти при Президентові України, Роман ГРИЩУК, член Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, Галина ТИТИШ, співзасновниця і голова правління ГО «Смарт Освіта».

Програма  заходу — https://bit.ly/programedcamp1may 

Реєстрація для медіа — https://forms.gle/2JQCiptuEWMXvQST7

За докладнішою інформацією представникам і представницям ЗМІ звертатися до Тетяни Кириленко —  050 97 93 596 (WhatsApp, Telegram).

Громадська організація «ЕдКемп Україна», за рішенням ОЕСР, визначена як Національний центр ДоСЕН. Співорганізатором дослідження є Державна служба якості освіти України. Серед партнерів – Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, Консультативна рада з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти при Президентові України, Міністерство освіти і науки України, Інститут проблем виховання НАПН України, команда PISA, Український центр оцінювання якості освіти, Інститут освітньої аналітики. Дослідження соціально-емоційних навичок в Україні здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» і Міжнародної організації Plan International.

ПОВІР реалізовується Українським інститутом розвитку освіти, ГО «ЕдКемп Україна»,
ГО «Смарт освіта» у співпраці з Організацією економічного співробітництва та розвитку і на запит держави, а саме Комітету Верховної Ради з питань науки, освіти та інновацій, Консультативної ради з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти при Президентові України, Міністерства освіти і науки України, платформи «Всеукраїнська школа онлайн». Підтримка надається Міжнародним фондом «Відродження», глобальним фондом «Освіта не може чекати» (Education Cannot Wait), проєктом «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.