bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медіа-кіноклуб «На Сіновалі»
02.12.2008

Що відчуває людина, коли щодня дивиться у дзеркало і бачить там незнайомця, зовсім не ту особистість, якою вона себе відчуває? Конфлікти з родичами, нерозуміння з боку суспільства, втрата друзів і роботи, бажання вкоротити собі віку – це лише частина того, що переживає людина, бажаючи змінити стать. Усе про життя трансґендерів, трансвеститів у наймасштабнішому з подібних документальних проектів на пострадянському просторі…

Фонд ім. Фрідріха Еберта (Регіональне представництво в Україні та Білорусі) та громадська організація «Інсайт» запрошують журналістів 4 грудня о 17.30 взяти участь у Медіа-кіноклубі «На Сіновалі».

У неформальній атмосфері, для журналістів і гостей, відбудеться показ фільму-учасника програми «Сонячний зайчик» 38-го МКФ «Молодість»:«Чуже тіло», реж. Максим Зірін, Росія, 2008.

До дискусії запрошені: членкиня журі «Сонячного зайчика», письменниця й телеведуча Лариса Денисенко, голова ГО «Інсайт» Анна Довгопол та транссексуалка Інна Ірискіна.

Метою медіа-кіноклубу є популяризація демократичних і соціальних цінностей шляхом показу документальних фільмів та проведення публічних дискусій за участи громадсько-активних журналістів та запрошених експертів на важливі соціальні теми, підвищення журналістського інтересу до зазначених тем, наближення представників експертного середовища до медійників та привернення уваги громадськості до світового та українського документального кінематографу.

Медіа-кіноклуб збиратиметься у ресторані «Сіновал» за адресою: вул. Саксаганського, 40.

Кількість місць для журналістів обмежена. Вхід лише для акредитованих.

Контакти

  • Ольга Веснянка
  • [email protected]
  • 8050-334-66-04
  • вул. Саксаганського 40 Київ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.