bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підвищення прозорості процесу реформування”
01.12.2008

8 грудня 2008 року в м. Київ відбудеться семінар «Підвищення прозорості процесу реформування: Чеський досвід боротьби з корупцію та уроки для України». Захід організовано Інститутом Євро-Атлантичного співробітництва спільно із представництвом міжнародної організації Transparency International в Чеській Республіці за підтримки програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» Міжнародного Фонду «Відродження».

Даний захід покликаний підвищити розуміння антикорупційної стратегії та покращити рівень антикорупційної взаємодії між громадянським суспільством та урядовими структурами України через поширення успішного досвіду діяльності Transparency International стосовно залучення представників громадських організацій до процесу реформування та боротьби з корупцією відповідно до європейських стандартів та цінностей. В результаті проведення такого заходу заплановано досягти змін у сприйнятті корупції громадянами України через застосування інноваційних методик роботи, запропонованих чеськими партнерами.

У роботі семінару візьмуть участь провідні українські та чеські експерти, а також представники органів державної влади України, які матимуть змогу отримати практичну інформацію про реформи, втілені у Чеській Республіці щодо боротьби з корупцією, а також ознайомитись із рекомендаціями чеських партнерів для вдосконалення антикорупційного законодавства України.

Щиро запрошуємо Вас взяти участь у роботі даного заходу.Час та місце проведення: 8 грудня 2008 року, готель "Козацький", вул. Михайлівська 1/3. Початок реєстрації: 9:30. Початок заходу: 10:00.

Просимо підтвердити Вашу участь до 4 грудня 2008 року

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.