bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тиждень психічного здоров’я в українській Вікіпедії
29.02.2024

⭐ Візьміть участь у Тижні психічного здоров’я та допоможіть наповнити Вікіпедію новими знаннями українською мовою. Активні учасники й учасниці отримають сувеніри від «Вікімедіа Україна» та проєкту «Психічне здоров’я для України».

Що можна зробити під час тижня психічного здоров’я? 

  • Створити нову статтю 

  • Перекласти існуючу статтю

  • Доповнити маленьку статтю

  • Додати джерела в статтю без джерел 

На сторінці тематичного тижня ви знайдене списки статей для перекладу та доповнення https://w.wiki/9ErC, а також корисні посилання для новачків. 

Усі активні учасники й учасниці тижня, які створили чи значно поліпшили  принаймні дві статті зможуть отримати сувеніри, три найактивніших учасника та учасниці тижня, які створили чи значно поліпшили  найбільшу кількість статей отримають особливі призи від «Вікімедіа Україна» та проєкту «Психічне здоров’я для України». Для того щоб ваша стаття була врахована, треба на сторінку обговорення додати шаблон {{Mental-health-week}}. 

А також реєструйтеся на вебінар 2 березня о 12.00, де ми навчимо новачків перекладати статті: https://forms.gle/PtHzaCf8adzG11gR8 

Додаткові ресурси:

Не знаєте як створити нову статтю у Вікіпедії? Ми створили чіткі відеоінструкції, які допоможуть на всіх етапах — від реєстрації, до написання статті. 

Більше про Тиждень психічного здоров’я: https://w.wiki/9ErC

Маєте запитання? Пишіть за адресою [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.