bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

1-2 березня у Києві відбудеться Форум «Жінки. Бізнес. Відновлення» для підприємиць з усієї України
19.02.2024

1-2 березня відбудеться Форум “Жінки. Бізнес. Відновлення” для підприємиць з усієї України, які ведуть бізнес не менше одного року. Форум відбудеться у Києві, і стане майданчиком для пошуку можливостей розвитку бізнесу, обміну думками та нетворкінгу.

Спікери/ки Форуму, представники/ці органів державної влади, міжнародних організацій та громадських об’єднань обговорять важливість створення сприятливого середовища для жіночого підприємництва, ініціативи держави та приватного сектору щодо впровадження програм та проєктів підтримки підприємств очолюваними жінками, ідеї, як використовувати потенціал підприємиць для сталого та інклюзивного відновлення, як економіки, так і України в цілому. 

Також учасницям Форуму будуть доступні майстер-класи з експертами з різних сфер бізнес-менеджменту.

Під час Форуму працюватиме виставка українських підприємиць, де учасниці зможуть представити свої товари та послуги, а учасниці Форуму придбати запропоновану продукцію чи встановити/налагодити бізнес партнерські відносини.

Участь у Форумі безкоштовна. Для учасниць буде забезпечено проживання, харчування, відшкодування витрат на проїзд. Для цього потрібно заповнити реєстраційну анкету до 20 лютого 2024 року (включно): https://forms.gle/YFJ3fJkgHvA8Khme8

У випадку отримання більше заявок ніж передбачених Форумом місць, організатори залишають за собою право відбору учасниць. Всім відібраним учасницям буде надіслано квиток-запрошення для участі. Також буде забезпечено онлайн трансляцію заходу.

  

Форум є однією з активностей у рамках проєкту Good Governance Fund «Програма підтримки підприємиць в Україні «Зростай», який фінансується UK International Development від уряду Великої Британії.  Організатори Форуму - Міністерство цифрової трансформації України та Abt Britain. Офіс з розвитку підприємництва та експерту, Дія.Бізнес - інформаційні партнери.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.